Refik Anadol sergisi paralı mı?

İçindekiler:

  1. Refik Anadol sergisi paralı mı?
  2. Pilevneli Sergi Ne zamana kadar?
  3. Sergiler ücretli mi?
  4. Refik Anadol sergi ne zaman bitiyor?
  5. Refik Anadol ne zaman bitiyor?
  6. Galerist sahibi kimdir?
  7. Pilevneli Gallery ne zaman kuruldu?
  8. Uzay Sergisi istanbul nerede?
  9. Refik Anadol ne yapıyor?
  10. SALT Galata hangi günler ücretsiz?
  11. SALT Galata da ne var?

Refik Anadol sergisi paralı mı?

''Hayatı, uzaya dair soruları olan bir bilimkurgusever gibi yaşıyorum” diyen Refik Anadol'un 'Makine Hatıraları: Uzay' adlı sergisi, Pilevneli Gallery'de ücretsiz olarak gezilebilecek.

Pilevneli Sergi Ne zamana kadar?

Pandemi tedbirleri nedeniyle mekan içerisinde belirli sayıda ziyaretçi ağırlayabildiğimiz için, sergi ziyaret süresi ortalama 1 saattir. Galerinin içinde bu sürenin çok üstünde vakit geçiren ziyaretçilerin galeri ekibi tarafından gezilerini tamamlamaları rica edilebilir.

Sergiler ücretli mi?

Sanat galerileri sanatçıların,sanat yatırımcılarının,alıcıların ve sanat severlerin toplandığı bir yerdir. Bu yüzden içeriye girmeniz için herhangi bir sakınca yok . Neredeyse hepsi ücretsiz ve içeride sizin sorularınız cevaplamaya hazır birileri mutlaka var .

Refik Anadol sergi ne zaman bitiyor?

18 Mart - tarihleri arasında galerinin Dolapdere'de bulunan mekanının dört katına yayılan sergide Anadol, gezegenleri inceleyen, görüntüleyen makinelerin hatıralarını araştırıyor.

Refik Anadol ne zaman bitiyor?

- .

Galerist sahibi kimdir?

Galerist'in kurucusu ve sahibi Murat Pilevneli, yaklaşık iki yıl önce Bienal'le eş zamanlı olarak Tepebaşı'nda, Nu Pera'nın olduğu binada açtığı Haluk Akakçe sergisiyle Melkan ve Murat Tabanlıoğlu'yla bir ortaklığa girdiğinin sinyallerini vermişti.

Pilevneli Gallery ne zaman kuruldu?

Ali Sami Yen Stadı'nın hemen bitişiğindeki eski Tekel Likör Fabrikası'nın binası Cumhuriyet'in ilk yıllarında, 1930'da Atatürk'ün emriyle Fransız uzmanlar tarafından bir Tekel Likör ve Kanyak Fabrikası olarak kurulmuştu. Mimarı Robert Mallet Stevens (1886-1945) idi.

Uzay Sergisi istanbul nerede?

Sanatçı Refik Anadol'un yeni kişisel sergisi “Makine Hatıraları: Uzaysergisi Beyoğlu Dolapdere'deki İstanbul Pilevneli Gallery'de sanatseverlerle buluştu.

Refik Anadol ne yapıyor?

Refik Anadol (1985; İstanbul, Türkiye), Türk medya sanatçısı ve tasarımcı. Şu anda Kaliforniya Üniversitesi Medya Sanatları Okulu'nda öğretim üyesidir. Ayrıca sürükleyici ve fiziksel sanat enstalasyonları yaratan bir tasarım pratiği olan Refik Anadol Studio'nun kurucusudur.

SALT Galata hangi günler ücretsiz?

Ücretsiz. Çalışma saatleri: Salı-cumartesi 12.00-20.00, pazar 12.00-18.00 Her ayın son perşembe akşamı 22.00'ye kadar açık.

SALT Galata da ne var?

salt galata 2011 sonbaharında faaliyete geçecek olan kültür ve sanat merkezi. 19. yüzyılda alexandre vallaury'nin tasarladığı eski osmanlı bankası binasıdır. salt galata, bünyesindeki kamuya açık bilgi ve belge kaynaklarına, atölye, sergi, konferans alanlarına ve osmanlı bankası müzesi'ne ev sahipliği yapıyor.