Marmaray ile Florya'ya nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Marmaray ile Florya'ya nasıl gidilir?
  2. Florya metrobüsten Marmaraya nasıl gidilir?
  3. Florya Sosyal Tesisleri Marmaray hangi durak?
  4. Aqua Florya metrobüs hangi durak?
  5. Marmaraya biniş ne kadar?
  6. Yenikapı Metro Marmaraya yakın mı?
  7. Florya dan metrobüse nasıl gidilir?
  8. Florya metrobüs durağından sosyal tesislere nasıl gidilir?
  9. Florya Güneş Plajı hangi durakta?
  10. Aqua Florya hangi Otobüs gidiyor?
  11. Aqua Florya Akvaryum kaça kadar açık?
  12. Marmaray tam kaç basıyor?

Marmaray ile Florya'ya nasıl gidilir?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek Yenikapı'da inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Florya Akvaryum durağında indiğinizde Aqua Florya Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Florya metrobüsten Marmaraya nasıl gidilir?

Beşyol Metrobüs durağından MARMARAY'a Florya dolmuşları gidiyor. (Florya istasyonuna) Yaklaşık 10-15 dakika sürüyor. (Florya dolmuşları Yeşil Vadi Arsa Ofisinin olduğu tarafraki duraktan geçiyor.)

Florya Sosyal Tesisleri Marmaray hangi durak?

Kadıköy'den Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Ayrılıkçeşmesi istasyonunda inip Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Florya Akvaryum durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile Florya Sosyal Tesisleri'ne ulaşabilirsiniz.

Aqua Florya metrobüs hangi durak?

Metrobüsün "Beşyol" istasyonunda inip, köprüden Avcılar istikametinde karşıya geçin. Metrobüs köprüsünün altından geçen Florya-Metrobüs minibüsleri Aqua Florya (İstanbul Akvaryum) önünden geçiyor. 20 -30 dakika sonra buradasınız !

Marmaraya biniş ne kadar?

Marmaray ücret tarifesi 2021 yılında en uzun mesafede 8,91 en kısa yolculuk 4,03 TL olarak belirlenirken, öğrenciler için en kısa yolculuk ücreti 1,96 TL, en uzun yolculuk ücreti ise 4,03 TL oldu. Öğretmen ve yaşlılar için en kısa yolculuk ücreti 2,88 TL, en uzun yolculuk ücreti 6,21 TL olarak belirlendi.

Yenikapı Metro Marmaraya yakın mı?

Yenikapı, Fatih bölgesinde bulunan Marmaray Yenikapı İstasyonu konumuna en yakın metro durağı, 5 dk yürüme mesafesindedir.

Florya dan metrobüse nasıl gidilir?

Metrobüsün "Beşyol" istasyonunda inip, köprüden Avcılar istikametinde karşıya geçin. Metrobüs köprüsünün altından geçen Florya-Metrobüs minibüsleri Aqua Florya (İstanbul Akvaryum) önünden geçiyor. 20 -30 dakika sonra buradasınız !

Florya metrobüs durağından sosyal tesislere nasıl gidilir?

Metrobüsten Küçükçekmece durağında inin. Metrobüs köprüsünden deniz tarafına inin. Kubilay Caddesini takiben Basınköy İstanbul Caddesi'ne yürüyün. Küçükçekmece Köprüsü Durağı ndan BN1, BN2 veya BN3 hatlı İETT otobüsüne binin.

Florya Güneş Plajı hangi durakta?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan Metrobüse binerek Küçükçekmece'de inip 3 dakikalık bir yürüyüş ile Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Florya durağında indiğinizde Florya Güneş Plajı'na ulaşabilirsiniz.

Aqua Florya hangi Otobüs gidiyor?

Bu Otobüs hatları Aqua Florya Avm yakınından geçiyor: 73B, 76D, 76O, BEYLIKDÜZÜ - CEVIZLIBAĞ, BEYLIKDÜZÜ - ZINCIRLIKUYU.

Aqua Florya Akvaryum kaça kadar açık?

Aqua Florya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Marmaray tam kaç basıyor?

MARMARAY ÜCRET TARİFESİ
TAM (FULL)MARMARAY BİLET (MARMARAY TICKET)
EN AZ TAŞIMA ÜCRETİ ( MIN. FARE )₺4,03₺17,00
TAM PARKUR ÜCRETİ (FULL FARE )₺8,91₺17,00
1 satır daha