Hafsa Nur sancak tutan nereli?

İçindekiler:

  1. Hafsa Nur sancak tutan nereli?
  2. Hafsanur Sancaktutan kaç doğumlu?
  3. Denizcan Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan sevgili mı?
  4. Hafsanur Sancak kaç yaşında?
  5. Hafsanur Sancaktutan karateci mi?
  6. Deniz Can Aktaş hangi burç?
  7. Hafsanur Sancaktutan kac kilo?
  8. Seray Kaya nereden mezun?
  9. Sude Güler kimdir nerelidir?
  10. Suda Zülal Güler kimdir?

Hafsa Nur sancak tutan nereli?

Hafsanur Sancaktutan (d. , İstanbul), Türk oyuncu. Aslen Rizelidir.

Hafsanur Sancaktutan kaç doğumlu?

(21 yıl yaşında) Hafsanur Sancaktutan/Doğum tarihi

Denizcan Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan sevgili mı?

Son olarak Menajerimi Ara dizisinde rol alan Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan birlikteliklerini ilan etti.

Hafsanur Sancak kaç yaşında?

21 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan, küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenmiştir. ilk olarak 2018 yılında "Gülperi" dizisiyle televizyonda yer alan Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla ayrıca birçok ödül de kazanmıştır.

Hafsanur Sancaktutan karateci mi?

2000 doğumlu olan Hafsanur Sancaktutan, 2021 yılı itibarıyla 21 yaşındadır ve bekardır. Karate sporunda 'siyah kuşak' sahibidir. Hafsanur Sancaktutan 1.63 metre boyunda, 53 kilo ve balık burcudur. Dans etmek, doğa yürüyüşleri yapmak, atlamak, tırmanmak, tatlı yapmak hobileri arasında yer alıyor.

Deniz Can Aktaş hangi burç?

Şimdilerde Star TV'de ikinci sezonu yayınlanan Avlu adlı dizide Alp Öztürk karakterine hayat veren Deniz Can Aktaş, 1.78 metre boyunda, 75 kilo ve Aslan burcudur.

Hafsanur Sancaktutan kac kilo?

Rol aldığı tiyaro oyunları sayesinde de çeşitli ödüllere layık görüldü. Oyuncu, Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem karakterine hayat vermesinin ardından, son olarak Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine can veriyor. Oyuncu 1.63 metre boyunda, 53 kilodur.

Seray Kaya nereden mezun?

SERAY KAYA'NIN HAYATI tarihinde İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dünyaya geldi. Oyunculuğa ilgisi çocuk yaşlarda başladı. Liseden mezun olduktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Sude Güler kimdir nerelidir?

Sude Zülal Güler isimli genç oyuncu, 25 Ağustos 2001 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Henüz 19 yaşında olduğu öğrenilen genç isim Sude Zülal Güler, Makedonya kökenlidir. İlk olarak 2013 senesinde 12 yaşında iken rol aldığı Çınar isimli dizi projesi ile birlikte oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Suda Zülal Güler kimdir?

Suda Zülal Güler, 25 Ağustos 2001 yılında İstanbul'da doğdu. Makedonya kökenli olan Güler, 2013 yılında rol aldığı “Çınar” dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı. 2018 yapımı “Keşif” filmi ile de beyaz perdeye adım atan Sude Zülal Güler ayrıca, Mayıs Kraliçesi, Muhteşem Yüzyıl İsimsizler gibi yapımlarda rol aldı.