Çocuk gelişimi Öğretmenliği kpss hangi puan?

İçindekiler:

  1. Çocuk gelişimi Öğretmenliği kpss hangi puan?
  2. Kimler çocuk gelişimi öğretmeni olabilir?
  3. Alan sınavında hangi dersler var?
  4. Çocuk gelişimi bölümü bitirince ne olunur?
  5. 4 yıllık çoçuk gelişimi mezunları hastanede ne iş yapar?
  6. KPSS 2 oturumda hangi dersler var?

Çocuk gelişimi Öğretmenliği kpss hangi puan?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği için yıllara göre atama puanlarını sizler için derledik....Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği Atama Taban Puanları (SON 5 YIL)
Atama Yılı2020 OCAK
Atama Sayısı41
Başvuru Sayısı
Sözlü Sınav Taban Puanı82
KPSS Taban Puanı82,10210
6 sütun daha

Kimler çocuk gelişimi öğretmeni olabilir?

Çocuk Gelişimi Öğretmeni Olmak İçin Gerekenler Çocuk gelişimi bölümünden mezun olduktan sonra çocuk gelişimi uzmanı unvanı olan kişiler, öğretmenlik yapmak için 1 yıl süresince formasyon eğitimine tabi olmak zorundadır.

Alan sınavında hangi dersler var?

Lisans düzeyinde yapılan KPSS'lerde alan testleri (İşletme, Muhasebe, Hukuk, Kamu Yönetimi, İktisat, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İstatistik) Cumartesi ve Pazar günlerinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki veya üç test olarak uygulanacaktır.

Çocuk gelişimi bölümü bitirince ne olunur?

Çocuk gelişimi mezunları, kreş, yuva, anaokulu, hastane, bakım evi ve gündüz bakım evlerinde görev alabilir. Mezunlar MEB'e bağlı olarak da Okul öncesi eğitim kurumları, kız meslek liseleri, ilköğretim okulları ve çocuk kulüplerinde de görev alabilir.

4 yıllık çoçuk gelişimi mezunları hastanede ne iş yapar?

Hastane veya bakım evlerindeki çocukların duygusal farkındalıklarını ortaya çıkarmak ve duygusal destek vermek. Çocuk ruh sağlığı merkezlerinde danışmanlık hizmeti vermek. Çocuk programlarında danışmanlık hizmeti vermek. Çocuğun gelişim süresi boyunca ailelere rehberlik etmek.

KPSS 2 oturumda hangi dersler var?

Adaylar KPSS 2. oturumda Hukuk, İktisat, Maliye testlerini sürecek ve her bir test için 50 dakika süre verilecek. ÖSYM sınava girecek adaylara KPSS giriş belgesi ve saat uyarısında bulundu.