Aslıhan Güner hangi diziye geçti?

İçindekiler:

  1. Aslıhan Güner hangi diziye geçti?
  2. Aslıhan Güner nerede oynayacak?
  3. Aslıhan Güner ilk nerede oynadı?
  4. Nilsu Berfin Aktaş hangi dizilerde oynadı?
  5. Selena'daki Demeter in gerçek adı ne?
  6. Aslıhan Güner şu an ne yapıyor?
  7. Aslıhan Güner neden hasta?
  8. Ismail demirci hangi dizide oynayacak?
  9. Kuzey Yıldızı ilk aşk yıldız hangi dizilerde oynadı?
  10. Selenadaki Demeter hangi dizilerde oynadı?
  11. Nilsu Berfin Aktaş hangi ayda doğdu?
  12. Aslıhan Güner Instagram hesabı kapandı mı?
  13. Aslıhan Güner'in rahatsızlığı nedir?

Aslıhan Güner hangi diziye geçti?

Güner, 'Uzak Şehrin Masalı' dizisinde başrolü oynayacak. TV100'ün haberine göre, oyuncu Güner, 25 Film'in yeni sezonda FOX ekranlarında yayınlanacak olan 'Uzak Şehrin Masalı' dizisinde 'Umay' rolüne hayat verecek.

Aslıhan Güner nerede oynayacak?

Güner, 25 Film'in yeni sezonda Fox tv de yayınlanacak olan Uzak Şehrin Masalı dizisinde başrolü oynayacak. Dizide Umay rolüne bürünecek olan Aslıhan Güner yeni imajıyla seyirci karşısına çıkacak. Usta yönetmen Mustafa Şevki Doğan'ın yöneteceği dizinin çekimleri Temmuz ayında Kars'ta başlayacak.

Aslıhan Güner ilk nerede oynadı?

Güner, Barış Manço Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Günümüzde halen etkin durumda olan Türk dizi oyuncusu farklı farklı filmlerde rol almış ve hepsinin üstesinden başarılı bir şekilde gelmiştir. İlk rol aldığı film 2002 yılında gösterime giren Sırlar Dünyası'dır(2002).

Nilsu Berfin Aktaş hangi dizilerde oynadı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk20 Nilsu Berfin Aktaş/TV şovları

Selena'daki Demeter in gerçek adı ne?

Aslıhan Güner 1987, İstanbul doğumlu , Türk oyuncu. Barış Manço Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.2002 senesinde Sırlar Dünyası dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Aslıhan Güner ardından Büyük Buluşma, En İyi Arkadaşım gibi dizilerde rol almıştır. Selena dizisinde Demeter rolünde izleyiciyle buluşmuştur.

Aslıhan Güner şu an ne yapıyor?

Oyuncu Aslıhan Güner/Meslekleri

Aslıhan Güner neden hasta?

Boyun fıtığı rahatsızlığı nedeniyle iki haftadır tedavi gören Aslıhan Güner, Instagram'dan açıklama yaptı. Boyun fıtığı rahatsızlığı nedeniyle iki haftadır tedavi gören Aslıhan Güner, Instagram'dan açıklama yaptı.

Ismail demirci hangi dizide oynayacak?

Med Yapım tarafından büyük titizlikle hazırlanan Yalancı ve Mumları isimli dizinin başrolü için oyuncu ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. İsmail Demirci, Mistresses isimli yabancı diziden uyarlanan Yalancı ve Mumları'nın etkileyici oyuncu kadrosuna katıldı.

Kuzey Yıldızı ilk aşk yıldız hangi dizilerde oynadı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk20 Yıldız Kadıoğlu/TV dizileri

Selenadaki Demeter hangi dizilerde oynadı?

Selena20 Demeter/TV dizileri

Nilsu Berfin Aktaş hangi ayda doğdu?

1998 (23 yıl yaşında) Nilsu Berfin Aktaş/Doğum tarihi

Aslıhan Güner Instagram hesabı kapandı mı?

Rahatsızlığı süresince çekimlere ara vermeden sete çıkan Güner, Instagram sayfasından yapmış olduğu açıklamada "Çok şükür iyiyim. ... Instagram hesabını neden kapattığı henüz bilinmiyor, Twitter hesabından ise yeni bir paylaşım yaparak diziye veda ettiğini duyurdu. VEDA PAYLAŞIMI GELDİ!

Aslıhan Güner'in rahatsızlığı nedir?

Sağlık durumu iyiBoyun fıtığı rahatsızlığı nedeniyle iki haftadır tedavi gören Aslıhan Güner, Instagram'dan açıklama yaptı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları kimler, konusu nedir?