Park of İstanbul Hayvanat Bahçesi neler var?

İçindekiler:

  1. Park of İstanbul Hayvanat Bahçesi neler var?
  2. Park of İstanbul müdür?
  3. Park of İstanbul Çekmeköy kimin?
  4. Park of istanbul nasil gidilir?
  5. Çekmeköy hayvanat bahçesi hangi Otobüs gider?

Park of İstanbul Hayvanat Bahçesi neler var?

Toplam hayvan sayısı 200 civarında. Açılışı Mart 2019'da yapılan hayvanat bahçesi, şimdiden Anadolu Yakası'nın önemli bir mekanı haline geldi. Park of İstanbul içinde Hayvanat Bahçesi, Macera Parkı, Kıl Çadırı Kamp Alanı, Pony Club At Biniciliği ve Mesire Alanları bulunuyor.

Park of İstanbul müdür?

Çekmeköy-Çatalmeşe Mahallesi'nde 200 bin metrekare alan üzerine kurulan Park of İstanbul'un açılış töreni, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İstanbul Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Milli Parklar İstanbul Bölge Müdürü Resul Doğan ve çok sayıda Çekmeköylünün katılımıyla ...

Park of İstanbul Çekmeköy kimin?

Biz de Çekmeköy2023 dergisi olarak İstanbul'un önde gelen dinlenme ve aktivite alanlarından biri olmaya aday Park of İstanbul'un sahibi Burak Memişoğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Park of istanbul nasil gidilir?

Bulunduğunuz bölgeden; 132ÇK hatlı otobüs ile Taşdelen'e aktarma yapabilir, Taşdelen İETT Otobüs durağından, 131Y hatlı otobüs ile Madenler iETT durağından, Nişantepe istikametine gitmekte olan, 11A – 11NM – 14A – 5N hatlı otobüs hatları ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Çekmeköy hayvanat bahçesi hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Çekmeköy Hayvanat Bahçesi yakınından geçiyor: 11A, 14A, 522.