iPhone 4 kapalı iTunes'a bağlan diyor ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. iPhone 4 kapalı iTunes'a bağlan diyor ne yapmalıyım?
  2. iPhone etkin değil iTunes'a bağlanın ne demektir?
  3. Support iPhone restore nasıl yapılır?
  4. iPhone etkin değil sorunu nasıl çözülür?
  5. iPhone kapalı sorunu nasıl çözülür?
  6. iPhone 6 S restore nasıl yapılır?
  7. iPhone 6 restore nasıl yapılır?
  8. Apple Watch etkinleştirme kilidi nasıl kaldırılır?
  9. iPhone kapandı açılmıyor ne yapmalıyım?
  10. iPhone restore edince herşey silinir mi?
  11. iPhone 6s Geri Yükleme Nasıl Yapılır?
  12. Cihaz restore edildi ne demek?

iPhone 4 kapalı iTunes'a bağlan diyor ne yapmalıyım?

Iphone Etkin Değil Itunes'a Bağlanın Çözümü
  1. Kurtarma Modu ile cihazı sıfırlayabilirsiniz. ...
  2. İkinci bir Iphone kapalı itunes'a bağlan nasıl açılır çözümünde ise Iphone'umu bul seçeneği ile cihazı silme bulunuyor. ...
  3. Üçüncü bir çözüm olarak ise iTunes geri yüklenebilir. ...
  4. Dördüncü bir yol ise yeni kimlik kullanımı olacaktır.

iPhone etkin değil iTunes'a bağlanın ne demektir?

Bazı durumlarda uyarı iTunes'a bağlanın şeklinde de çıkar. iPhone kullanıcıları bu uyarıyı aldıklarında bir süre cihazlarını kullanamazlar ve hatanın tekrar etmesiyle bekleme süresi uzar. ... Bu sorunun sebebi ise iPhone şifresinin defalarca yanlış girilmesi veya ekran modeli girerken hata yapılmasıdır.

Support iPhone restore nasıl yapılır?

Bunun için Ayarlar -> iCloud -> iPhone'umu Bul seçeneğinden kapatabilirsiniz. Şimdi iTunes'da iPhone simgesinin üzerine tıkladığınızda açılan ekrandan “iPhone'a Geri Yükle” butonuna basın. iTunes size yedekleme konusunda bilgilendirme yapacak. Eğer yedekleme yapmak isterseniz “Yedekle” düğmesine basın.

iPhone etkin değil sorunu nasıl çözülür?

Cihazınızı eşzamanladığınız yani sürekli kullandığınız bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes uygulamasını açın. Eğer parola sorulursa eşzamanlama yaptığınız başka bir bilgisayara cihazınızı bağlayın ve onda deneyin. iTunes eşzamanlama yapıp yedek oluşturacaktır. İsterseniz bunu manuel olarak da yapabilirsiniz.

iPhone kapalı sorunu nasıl çözülür?

HOME tuşuna basılı tutmaya devam edin. Parmağınızı HOME tuşuna basmaya devam ederken bilgisayara takılı olan kabloyu iPhone'a takın. Bu işlemlerden sonra iTunes iPhone'u algılayacaktır. ●iTunes iPhone'u algıladığında “Geri Yükle” (RESTORE) yaparak paroladan kurtulabilirsiniz.

iPhone 6 S restore nasıl yapılır?

Ana Ekran düğmesi bulunan iPad, iPhone 6s veya önceki modeller ve iPod touch (6. nesil) veya önceki modeller: Ana Ekran düğmesiyle Üst (veya Yan) düğmeyi aynı anda basılı tutun. Kurtarma modu ekranını görene kadar her iki düğmeyi basılı tutmaya devam edin.

iPhone 6 restore nasıl yapılır?

-iTunes'u açın ve iOS cihazınızı bilgisayara bağlayın. Böylece iTunes otomatik olarak iOS cihazı tanımlar. -iTunes'un sol üst kısmında yer alan “iPhone” simgesine tıklayın. Karşınıza çıkan pencerede “Güncellemeleri Denetle” ve “iPhone'a Geri Yükle” seçenekleri bulunacaktır.

Apple Watch etkinleştirme kilidi nasıl kaldırılır?

iPhone'unuzda Watch uygulamasını açın. Saatim sekmesine ve ardından ekranın üst kısmında Tüm Saatler'e dokunun. Apple Watch'unuzun yanındaki bilgi düğmesine dokunun. Apple Watch Eşlemesini Kaldır'a dokunun.

iPhone kapandı açılmıyor ne yapmalıyım?

Sesi kıs düğmesine basıp hemen bırakın. Apple logosunu görene kadar yan düğmeyi basılı tutun. iPhone'unuz açılmıyorsa donanımınızı kontrol etmek ve aygıtınızı şarj etmek için bu adımları izleyin. Bir saat kadar şarj etmeniz gerekebilir.

iPhone restore edince herşey silinir mi?

Not: Restore işleminden sonra eğer yedek almadıysanız, iPhone'da yer alan tüm içerikler ve bilgiler silinecektir.

iPhone 6s Geri Yükleme Nasıl Yapılır?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı bir yedeklemeden geri yükleme
  1. Aygıtınızı açın. ...
  2. Uygulamalar ve Veriler ekranını görene kadar ekrandaki ayarlama adımlarını izleyin ve ardından iCloud Yedeklemesinden Geri Yükle seçeneğine dokunun.
  3. Apple Kimliğiniz ile iCloud'a giriş yapın.
  4. Bir yedekleme seçin.
Daha fazla öğe...

Cihaz restore edildi ne demek?

Tarihi yapıların zamanla aşınmış ve bozulmuş yerlerini, ilk haline ve orijinal görüntüsüne bağlı kalarak yenilemeye restore ya da restorasyon adı verilir.