BTK Akademi internet paralı mı?

İçindekiler:

  1. BTK Akademi internet paralı mı?
  2. BTK akademi ne işe yarıyor?
  3. Bimcell BTK Akademi interneti nedir?
  4. Türk Telekom'dan bedava internet nasıl kazanılır?
  5. BTK Akademi 6 GB bonus ne demek?
  6. Turktelekom hediye internet nasil alinir?
  7. BTK Akademi kaç yaş için?
  8. İnternet nasıl gönderilir Türk Telekom?
  9. Türk Telekom hediye 1 GB nasıl alinir?
  10. Türk Telekom hediye GB nasıl alınır?

BTK Akademi internet paralı mı?

Kampanyaya kayıt olan faturalı abonelere, kampanya kapsamında BTK Akademi eğitim portalı (btkakademi.gov.tr yönüne) kullanımlarında her fatura dönemi geçerli olacak şekilde aylık yurt içi 6 GB mobil internet hakkı ücretsiz sunulacaktır.

BTK akademi ne işe yarıyor?

amaçlayan bir eğitim merkezidir. “Bilginin Adresi” sloganıyla yola çıkan BTK Akademi, özellikle bilgi teknolojileri alanında oluşturduğu dijital eğitim portali ile tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı hedeflemektedir.

Bimcell BTK Akademi interneti nedir?

Kampanya Kapsamı ve Geçerlilik Detayları Kampanyaya kayıt olan faturasız aboneler için kampanya kapsamında BTK Akademi eğitim portalı (btkakademi.gov.tr yönüne) kullanımlarında iki ay boyunca her 30 günde bir olacak şekilde aylık yurt içi 6 GB mobil internet hakkı ücretsiz sunulacaktır.

Türk Telekom'dan bedava internet nasıl kazanılır?

Türk telekom bedava internet kazanmak için yapabileceğiniz yöntemlerden biride otomatik ödeme talimatı vermek. Hemen otomatik talimat vererek E-fatura abonesi olursanız anında haftalık 1 GB internet kazanabilirsiniz. Bedava internet kazanmak için hemen telefonunuzdan 1GB e-mail adresiniz yazıp 3008 göndermeniz yeterli.

BTK Akademi 6 GB bonus ne demek?

BTK Akademi Online Eğitim Platformuna her yerden bağlanabilmen ve istediğin eğitimi özgürce izleyebilmen için sabit ve mobil internet erişimi sağlayan operatörler tarafından sizlere 6 GB ücretsiz internet paketi tanımlanmıştır. Her ay otomatik olarak yenilenecek olan internet paketi için yapman gereken çok basit.

Turktelekom hediye internet nasil alinir?

ISTE yazıp, Hediye İnternet talep etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve istenen internet miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir. *100# içindeki "İşlemler" menüsünden Hediye İnternet talep etme veya gönderme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BTK Akademi kaç yaş için?

10 – 14 yaş grubu çocuklar katılabilir. BTK Akademi eğitim faaliyetleri kapsamında, çocuklara yönelik “Teknoloji Kampı” Kurumumuz uzmanlarınca – tarihleri arasında BTK Merkez Bina yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

İnternet nasıl gönderilir Türk Telekom?

SMS ile; Hediye İnternet göndermek için, HEDIYE yazıp, Hediye İnternet göndermek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve gönderim miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir.

Türk Telekom hediye 1 GB nasıl alinir?

ArayanıBil Plus servisine aylık abone olarak Haftalık 1 GB internet paketi kazanabilirsiniz. Servise aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7065'e SMS gönderebilirsiniz.

Türk Telekom hediye GB nasıl alınır?

Türk Telekom 5 GB Hediye İnternet Türk Telekom 5 GB bedava internet almak için; HALKBANK yazıp 5555'e SMS gönder. Halkbank 50 TL ve üzeri yükleme yapan herkes anında 2 hafta geçerli bedava internet kazanıyor.