Yedinci hayat kaç yaş üstü?

İçindekiler:

  1. Yedinci hayat kaç yaş üstü?
  2. Yedinci hayat ne anlatıyor?
  3. 7 hayat hangi ülkenin?
  4. Yedinci hayat kaç saat?
  5. Yedinci hayat nasıl bir film?
  6. Yedinci hayat filmi hangi ülkede çekildi?
  7. What Happened to Monday konusu ne?
  8. Close filmi hangi ülkede çekildi?
  9. Seven Sisters konusu ne?
  10. Yedinci hayat hangi platformda?
  11. Pazartesine ne oldu film?

Yedinci hayat kaç yaş üstü?

15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

Yedinci hayat ne anlatıyor?

Gerilim, Bilim-Kurgu Noomi Rapace'in başrolünde yer aldığı Yedinci Hayat, insanların sadece tek bir çocuğa sahip olabildiği distopik bir gelecekte, yedi kız kardeşin mücadelesi anlatılıyor. Distopik bir gelecekte tek çocuk politikası zorunlu kılınmıştır.

7 hayat hangi ülkenin?

Daha önce Dead Snow gibi orijinal ve oldukça eğlenceli bir filmin yönetmen koltuğuna oturup, senaryosuna da imzasını atan 37 yaşındaki genç Norveçli yönetmen Tommy Wirkola, Yedinci Hayat'ın ardındaki isim.

Yedinci hayat kaç saat?

2 saat 3 dakika Yedinci Hayat/Süre

Yedinci hayat nasıl bir film?

Son ayların tartışmasız en iyi filmi Bence son zamanlarda bilim kurgu türünde çekilmiş en iyi filmlerden biri. Filmin orijinal senaryosunun yanında aksiyon ve gerilim sahneleri de oldukça tatmin ediciydi. Noomi Rapace gerçekten mükemmel bir oyunculuk sergilemiş.

Yedinci hayat filmi hangi ülkede çekildi?

Yedinci Hayat (Orijinal İngilizce başlık: What Happened to Monday? "Pazartesi'ye ne oldu?") Tommy Wirkola yönetmenliğinde çekilmiş 2017 yapımı bir bilimkurgu gerilim filmidir....Yedinci Hayat.
What Happened to Monday?
ÜlkeBirleşik Krallık ABD Fransa Belçika
Dilİngilizce
Hasılat26 milyon $
14 satır daha

What Happened to Monday konusu ne?

Dünyanın nüfus artışı sebebiyle yeni bir yasa getirilmiştir ve aileler artık sadece birer çocuk sahibi olabilecektir. Ancak birbirinin birebir aynı olan yediz kız kardeşler hükümetin konuyla ilgilenen ve acımasız Nicolette Cayman tarafından yönetilen kolu Çocuk Tahsisi Bürosu'yla tehlikeli bir saklambaç oynamaktadır.

Close filmi hangi ülkede çekildi?

*Close filmi oyuncu seçimlerinde çok başarılı, ince elenmiş olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Zengin kızı Zoe'nin(Sophie Nélisse) güzel ama hafif kilolu olmasına kadar düşünülmüş. Kızın üvey annesi(İndira Varma), hırslı bir kadın imajı için iyi seçim olmuş. *Fas'ta çekilen filmde, çöl ve deniz görüntüleri çok hoş.

Seven Sisters konusu ne?

SEVEN SISTERS - YEDİNCİ HAYAT. Distopik bir gelecekte tek çocuk politikası zorunlu kılınmıştır. Babalarının haftanın her bir günü ile isimlendirdiği yedizler ise devlet tarafından uyutulmamak için herkesten saklanmak ve tek bir kimlik ile yaşamak zorundadırlar.

Yedinci hayat hangi platformda?

Prömiyerini 6 Ağustos 2017'de Locarno Uluslararası Film Festivali'nde yapan filmde Noomi Rapace yedi farklı karakteri birden canlandırmıştır....Yedinci Hayat.
What Happened to Monday?
KurguMartin Stoltz
DağıtıcıSND Films (Dünya) Vendôme Pictures (Dünya) Netflix (ABD)
CinsiSinema filmi
Türübilimkurgu - gerilim
13 satır daha

Pazartesine ne oldu film?

Yedinci Hayat (Orijinal İngilizce başlık: What Happened to Monday? "Pazartesi'ye ne oldu?") Tommy Wirkola yönetmenliğinde çekilmiş 2017 yapımı bir bilimkurgu gerilim filmidir. Prömiyerini 6 Ağustos 2017'de Locarno Uluslararası Film Festivali'nde yapan filmde Noomi Rapace yedi farklı karakteri birden canlandırmıştır.