Kontrolmatik halka arzda kaç lot verdi?

İçindekiler:

  1. Kontrolmatik halka arzda kaç lot verdi?
  2. BMSH ne zaman işlem görecek?
  3. Arzum halka arza kac kisi katildi?
  4. Arzum halka arz sonuçları ne zaman?
  5. ÜNLÜ yatırım Holding kimin?
  6. Bio Enerji halka arz ne zaman?

Kontrolmatik halka arzda kaç lot verdi?

Bu rahatsızlık bugün borsada işlem görmeye başlayan olan Kontrolmatik Teknoloji hisselerinin halka arzında kendisini gösterdi. Bu halka arzda 18.255 bireysel yatırımcıya 3 milyon 625 bin lot hisse verilirken 5 fon ve gerçek kişi 2,1 milyon lot hisse alabildi.

BMSH ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 4,87 TL/pay baz fiyat, "BMSCH.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 500.000 TL olarak belirlenmiştir.

Arzum halka arza kac kisi katildi?

Korkmaz Enes Ergun'un açılış konuşması yaptığı törene, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Arzum Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Faralyalı, Arzum CEO'su Mete Zadil, Arzum'un halka arzına aracılık eden 22 üyeden oluşan konsorsiyuma liderlik eden Yapı Kredi Yatırım Genel Müdürü Yılmaz Arısoy ve Arzum ...

Arzum halka arz sonuçları ne zaman?

Arzum hisselerinde işlem tarihi belli oldu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şirketin halka arz edilen paylarının 24 Aralık 2020 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 17 TL/pay baz fiyat ve "ARZUM.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacağı açıklandı.

ÜNLÜ yatırım Holding kimin?

ÜNLÜ & Co 1996 yılından bu yana sürdürdüğü başarısını, bugün de Türkiye'nin lider yatırım kuruluşu olarak devam ettirmektedir. Mahmut L. ÜNLÜ, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olarak görev yapmaktadır.

Bio Enerji halka arz ne zaman?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 15.04.2021 tarihinde başvuruyu onayladı. Borsaya gönderilen açıklamaya göre Kelebek Mobilya'nın da bünyesinde bulunduğu Doğanlar Yatırım Holding A.Ş.'nin iştiraki olan Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş.'nin (“Biotrend Enerji”) halka arz başvurusu 03.03.2021 tarihinde yapılmıştı.