Wind halka arz ne zaman?

İçindekiler:

  1. Wind halka arz ne zaman?
  2. Galata Wind halka arz ne kadar alinir?
  3. Galata Wind nasil halka arz?
  4. Galata Wind ne kadar pay verdi?
  5. Gwind hisse ne zaman işlem görecek?
  6. Galata Wind Hisse hangi bankadan alınır?
  7. Galata Wind halka arz oransal mı eşit mi?
  8. Galata Wind kaç lot?
  9. Galata Enerji ne zaman halka arz olacak?
  10. Galata Wind halka arz edildi mi?
  11. Galata Wind kac lot?
  12. Qwind kaç lot verdi?
  13. Galata ne zaman işlem görecek?
  14. Galata Enerji ne zaman işlem görecek?
  15. Galata VIND eşit mi?
  16. Galata kaç lot?
  17. Galata Wind kişi başı kaç lot?
  18. Galata Wind ne kadar tavan yapar?

Wind halka arz ne zaman?

Galata Wind Enerji A.Ş. ("GWIND") payları Borsa İstanbul A.Ş. "Yıldız Pazar"da işlem görecektir. Galata Wind Enerhi halka arz talep toplama taihleri 15- olarak belirlendi.

Galata Wind halka arz ne kadar alinir?

Talep toplama 15-16 Nisan tarihlerinde yapılacaktır. Halka Arz Fiyatı ne kadardır? Halka Arz Fiyatı 5,06 TL'dir.

Galata Wind nasil halka arz?

Galata Wind Enerji A.Ş. 15- tarihlerinde 5,06 TL sabit fiyat ile halka arz edilecektir. Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Galata Wind ne kadar pay verdi?

Halka arz edilen 133.697.870,00 TL nominal değerli payların yüzde 40'ına denk gelen 53.479.148,00 TL nominal değerli paylar Yurtiçi Kurumsal Yatırımcılar'a tahsis edilmiş olup, toplam 326 Yurtiçi Kurumsal Yatırımcı'dan kendilerine tahsis edilen pay miktarının 12,6 katı olan 673.083.385,00 TL nominal değerli pay talebi ...

Gwind hisse ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 5,06 TL/pay baz fiyat, "GWIND.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Galata Wind Hisse hangi bankadan alınır?

Galata Wind Enerji KAP'ta yayımladığı açıklamada Garanti BBVA Yatırım aracılığı ile talep toplama işlemi yapacağını duyurdu.

Galata Wind halka arz oransal mı eşit mi?

Ayrıca, mevcut ortağın 26.739.570 adet payının ek satış hakkı kullanılırsa toplamda 160.437.440 adet payın halka arzı planlanmaktadır. Halka arzda talepler 5,06 TL sabit fiyatla toplanacaktır. Halka arzda bireysel yatırımcılar için oransal yerine eşit dağıtım yapılacaktır.

Galata Wind kaç lot?

GALATA WİND KAÇ LOT VERDİ? İlk gün başvuranların hesabına 100 lot ikinci gün başvuranların hesabına 99 lot geçti .

Galata Enerji ne zaman halka arz olacak?

Borsa İstanbul'da ise 22 Nisan Perşembe günü işlem görmeye başlayacak. Halka arzda, pay başına fiyat 5,06 TL olarak belirlendi. Galata Wind Enerji A.Ş.'ye ait payların yüzde 25'i arz edilecek. Ek satış hakkının kullanılması durumunda ise halka arz oranı yüzde 30'a çıkacak.

Galata Wind halka arz edildi mi?

Galata Wind'in halka arzında 26.7 milyon lira nominal değerli ek satış olmak üzere sermayenin %30'u olan 160.4 milyon lira nominal değerli hisse, hisse başı 5.06 liradan halka arz edildi.

Galata Wind kac lot?

Yayımlanan izahnameye göre oransal olacağı öğrenilen Galata Wind halka arzın, bireysel yatırımcı için eşit dağıtım yolu ile yapılacağı biliniyor. Gerçekleşecek olan Galata Wind Enerji'nin halka arzında, bireysel yatırımcıya 5,06 TL sabit fiyat ile 65.511.956 lot pay edilecek.

Qwind kaç lot verdi?

Matriks Bilgi Dağıtım'a 689 bin kişi katıldı ve katılanlar 11 lot aldı

Galata ne zaman işlem görecek?

Galata Wind Enerhi halka arz talep toplama taihleri 15- olarak belirlendi. Galata Wind Enerji halka arzda talep toplama işlemleri dün sona erdi. Bir lot payın nominal değeri 1 TL (100 ADET 1 KR DEĞERİNDE PAY) olup, 1 TL nominal değerli paylar 5,06 TL'den satışa sunulacaktır.

Galata Enerji ne zaman işlem görecek?

Galata Wind Enerji'nin halka arzında talepler 15-16 Nisan'da toplandı. Borsa İstanbul'da ise 22 Nisan Perşembe günü işlem görmeye başlayacak. İşte hisse fiyatı ve diğer bilgiler; Şirketten yapılan açıklamaya göre, Galata Wind Enerji AŞ'ye ait payların yüzde 25'i halka arz edilecek.

Galata VIND eşit mi?

Galata Wind halka arz süreci 15-16 Nisan tarihleri arasında tamamlanacak. Hisse yıldız pazarda işlem görecek. Lotlar eşit olarak dağıtılacak.

Galata kaç lot?

Yayımlanan izahnameye göre oransal olacağı öğrenilen Galata Wind halka arzın, bireysel yatırımcı için eşit dağıtım yolu ile yapılacağı biliniyor. Gerçekleşecek olan Galata Wind Enerji'nin halka arzında, bireysel yatırımcıya 5,06 TL sabit fiyat ile 65.511.956 lot pay edilecek.

Galata Wind kişi başı kaç lot?

Galata Wind halka arz süreci 15-16 Nisan tarihleri arasında tamamlanacak. Hisse yıldız pazarda işlem görecek. Lotlar eşit olarak dağıtılacak. En son gerçekleştiren eşit dağıtım halka arz olan QUA Granit arzındaki arzı referans alındığı taktirde kişi başı düşecek lot sayısı 73-77 arası olması tahmin ediliyor.

Galata Wind ne kadar tavan yapar?

Günün en düşük Galata Wind Yenilenebilir Enerji değeri 4,75 iken, günün en yüksek değeri hissenin bugün tavanı olan 5,56 tl.