Huawei akıllı saat fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Huawei akıllı saat fiyatları ne kadar?
  2. Huawei saat kac lira?
  3. Huawei Watch fit konuşma özelliği var mı?
  4. Huawei Watch 3 kac tl?
  5. Huawei akıllı saat tansiyon ölçer mi?
  6. Huawei akıllı saat Apple uyumlu mu?
  7. Bir akıllı saat kaç liradır?
  8. Huawei akıllı saat hangi telefonlara uyar?
  9. Huawei Watch fit neler yapılır?
  10. Huawei Watch fit akıllı saat su geçiriyor mu?
  11. Samsung Galaxy Watch 3 kac tl?
  12. Huawei Watch 3 kaç dolar?
  13. Huawei Watch GT 2 tansiyon ölçüyor mü?
  14. Huawei GT 2 akıllı saat hangi telefonlarla uyumlu?
  15. Huawei Watch GT iPhone uyumlu mu?
  16. Akıllı saat ses kaydı yapar mı?
  17. Huawei Watch GT hangi telefonlarla uyumlu?
  18. Huawei Watch GT 2 Pro her telefona uyumlu mu?

Huawei akıllı saat fiyatları ne kadar?

En Popüler Huawei Akıllı Saatler
  • Huawei Watch GT 2 Pro Akıllı Saat1.838,93 TL28 satıcı
  • Huawei Watch GT 2 46mm Sport Edition Akıllı Saat1.269,00 TL15 satıcı
  • Huawei Watch GT 2 Pro Siyah Akıllı Saat1.838,93 TL15 satıcı
  • Huawei Watch GT 2 46mm Classic Edition Akıllı Saat1.249,00 TL20 satıcı
Daha fazla öğe...

Huawei saat kac lira?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 41 Huawei Akıllı Saat modeli içerisinde en ucuz Huawei Akıllı Saat fiyatı 29.9 TL iken, en yüksek Huawei Akıllı Saat fiyatı 5449.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Huawei Watch fit konuşma özelliği var mı?

Huawei Watch Fit tasarımı ve renkleri 1,64 inç boyutunda bir ekrana sahip olan cihaz, 456x280 piksel çözünürlük sunuyor. ... Zira Huawei Watch Fit üzerinden spor ve sağlık verilerinizi görüntüleyebildiğiniz gibi çağrıları da cevaplayabiliyor ve dahili mikrofonu ile hoparlörü sayesinde görüşme gerçekleştirebiliyorsunuz.

Huawei Watch 3 kac tl?

Watch 3 Pro, FreeBuds 3 ile birlikte 7.098 TL yerine sadece 5.699 TL!

Huawei akıllı saat tansiyon ölçer mi?

Firmanın resmi açıklamasına göre 2021'in ikinci yarısında gelecek bir akıllı saat, direkt olarak kendi başına kan basıncını ölçebilecek.

Huawei akıllı saat Apple uyumlu mu?

Hem iOS hem Android işletim sistemi ile uyumlu olan saati telefona bağlamak için Huawei Sağlık (Health) uygulamasını kullanmak gerekiyor. Saatin neredeyse tüm özellikleri her iki işletim sisteminde de çalışıyor. Ancak stres ölçümü ve müzik kontrol gibi özellikler sadece Android işletim sisteminde çalışıyor.

Bir akıllı saat kaç liradır?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 1064 Akıllı Saat modeli içerisinde en ucuz Akıllı Saat fiyatı 39.9 TL iken, en yüksek Akıllı Saat fiyatı 22814.95 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Huawei akıllı saat hangi telefonlara uyar?

Watch GT'nin önemli avantajlarından biri ise telefon ayırt etmemesi oluyor. Yani Watch GT'yi ister Huawei ile ister farklı bir marka telefon ile çalıştırın, etkileşim sağlayabileceksiniz. Zira Watch GT, Android 4.4 ve üzeri, iOS tarafında da 9.0'dan sonrasını destekliyor.

Huawei Watch fit neler yapılır?

Saat ile 96 egzersiz seçeneğiniz var. 6 eksenli sensörü, optik kalp atış sensörü, dahili GPS'i ve TruSleep 2.0 teknolojisi ile iyi bir uyku takipçisi olduğu gibi, SpO2 ölçümü ile oksijen doygunluğunuzu da anlık olarak ölçebiliyor, TruSeen 4.0 yeteneği ile kalp atışlarınızı gerçek zamanlı olarak anlamlandırabiliyor ve ...

Huawei Watch fit akıllı saat su geçiriyor mu?

HUAWEI TruSleep™ etkinleştirildi, kalp atış hızı izleme etkinleştirildi.Ekran günde 500 kez kısaca kontrol edilir, 50 mesaj, 3 çağrı ve 24 saatte hatırlatan 3 alarm ve haftada 60 dakika egzersiz. *5 ATM dereceli su ile uyumlu cihazlar, ISO 22810: 2010 standardı kapsamında 50 metre suya dayanıklılık derecesine sahiptir.

Samsung Galaxy Watch 3 kac tl?

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm SM-R840NZ 1.4" Super AMOLED Ekran GPS Wi-Fi IP68 Suya Dayanıklı Akıllı SaatHuawei Watch GT 2 Pro Akıllı Saat
Fiyat2.010,00 TL 18 satıcı1.900,60 TL 28 satıcı
Popülerlik1. Popüler Samsung Akıllı Saat3. Popüler Akıllı Saat
Ortalama Puan5 yorum
GPSVarVar
12 satır daha

Huawei Watch 3 kaç dolar?

Ek olarak özel modu açıkken bu saat ile 21 gün geçirebiliyorsunuz. Baz modeliyle beraber toplamda 100 farklı sporu otomatik bünyesinde bulunduran akıllı saatlerin fiyatları da belli oldu. Watch 3'ün başlangıç fiyatı 410 dolarken Watch 3 Pro modeli için 515 dolarlık bir fiyat biçilmiş.

Huawei Watch GT 2 tansiyon ölçüyor mü?

Çünkü özel bir model yolda bulunuyor. Huawei, akıllı saat tarafında yenilikçi sağlık teknolojilerini yakından takip ediyor. Bunun en yenisi ise başlıkta da belirttiğimiz gibi tansiyon ölçümü olacak. ... Firmanın akıllı saatleri hali hazırda nabız ve kandaki oksijen oranı gibi değerleri belirleyebiliyor / ölçebiliyor.

Huawei GT 2 akıllı saat hangi telefonlarla uyumlu?

Huawei Watch GT 2'yi sadece Huawei telefon sahipleri değil, diğer Android telefonları veya iPhone'ları bulunanlar da rahatlıkla kullanabilir.

Huawei Watch GT iPhone uyumlu mu?

Yani Watch GT'yi ister Huawei ile ister farklı bir marka telefon ile çalıştırın, etkileşim sağlayabileceksiniz. Zira Watch GT, Android 4.4 ve üzeri, iOS tarafında da 9.0'dan sonrasını destekliyor.

Akıllı saat ses kaydı yapar mı?

Akıllı saatlerin içinde bir işlemci ve bilgisayar devresi bulunur. Akıllı saatler ile fotoğraf çekebilirsiniz. Akıllı saatler ile ses kaydı yapabilirsiniz.

Huawei Watch GT hangi telefonlarla uyumlu?

Huawei Watch GT 2'yi sadece Huawei telefon sahipleri değil, diğer Android telefonları veya iPhone'ları bulunanlar da rahatlıkla kullanabilir.

Huawei Watch GT 2 Pro her telefona uyumlu mu?

iPhonelar için iOS 9.0 ve daha yeni iOS sürümleri, Android telefonlar içinse Android 4.4 ve daha yeni Android sürümlerine sahip Android telefonlarla çalışabilen Huawei Watch GT2 Pro; Bluetooth 5.1 protokolü üzerinden cihazlarla eşleşiyor.