DIY ın açılımı nedir?

İçindekiler:

  1. DIY ın açılımı nedir?
  2. DIY neyin kısaltması?
  3. DIY malzemeleri nelerdir?
  4. DIY nedir Ekşi?
  5. DIY video nedir?
  6. Torlak ın anlamı ne?
  7. Torlak Tersanesi kimin?
  8. Durmuş Ali Torlak nereli?
  9. Torlak ailesi kimdir?
  10. Torlak Denizcilik kimin?
  11. Aziz Torlak nereli?

DIY ın açılımı nedir?

Kendin yap (D.I.Y. veya DIY, İngilizce: Do It Yourself) kişilerin, uzmanların ve profesyonellerin doğrudan yardımı olmaksızın inşaat, tadilat ve tamirat işlerini kendilerinin yapmasıdır.

DIY neyin kısaltması?

İngilizce “do it yourself” kelimesinin kısaltılmışı olan DIY, Türkçe'de “Kendin yap” anlamına geliyor. Tüketimin giderek arttığı ülkemizde de benimsenmeye başlanan DIY çalışmalar, evde kendi başınıza yeni bir şeyler üretmenizi sağlıyor.

DIY malzemeleri nelerdir?

Herkesin Bir Gün Mutlaka Denemesi Gereken 13 Kendin Yap (DIY)...
  1. Kahve Bardağından Peçetelik. ...
  2. Çalı Çırpıdan Mumluk. ...
  3. 3. Konserveden Mumluk. ...
  4. Dondurma Çubuğundan Bardak Altlığı ...
  5. Eski Gece Lambasından Yeni Şaheser Yarat. ...
  6. 6. İplerle Yapılmış Tablo. ...
  7. 7. Eski Gitardan Yeni Raf Ünitesi. ...
  8. 8. Kartondan Çerçeve.
Daha fazla öğe...

DIY nedir Ekşi?

do it yourself - ekşi sözlük.

DIY video nedir?

Eğlenceli ve paylaşılır bir video içeriği yaratmanın ilk adımı kime hitap ettiğinizi bilmenizdir. Fakat son zamanlarda öyle bir video trendi yeşerdi ki neredeyse yediden yetmişe herkesi illüzyonik etkisiyle ekran başına hapsetmiş durumda. DIY (Do It Yourself) yani Kendin Yap videoları mevzubahis.

Torlak ın anlamı ne?

tırlak. Sürgün, ishal. 1.Kızmış erkek deve. 2.Üç yaşında deve.

Torlak Tersanesi kimin?

Diğeri ise Torlak Tersanesi'nin ortaklarından Nihat Torlak. Nihat Torlak'ın ailesi tam dört kuşaktan beri denizcilikle uğraşıyor. 1900'lü yılların başında Karadeniz'de teknecilik yaparak işe başlayan aile, 40'larda İstanbul'a gelmiş. İkinci kuşağın işleri devralmasıyla şirketleşmiş.

Durmuş Ali Torlak nereli?

Durmuşali Torlak (d. 2 Ağustos 1962, İstanbul), Türk sanayici ve siyaset adamı. ABD Newport Uluslararası İlişkiler Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu.

Torlak ailesi kimdir?

Torlaklar, tersanecilikte en eski ailelerden biri. 120 yıllık tersaneci olan ailede bugün artık beşinci kuşak işin başında. Osmanlı'dan beri tersaneci olan Torlak ailesi, 1983 yılından beri Tuzla'da faaliyet gösteriyor.

Torlak Denizcilik kimin?

Ali Torlak, 2 Ağustos 1962'de İstanbul'da doğdu. Babasının adı Aziz, annesinin adı Havva'dır. Sanayici; ABD Newport Uluslararası İlişkiler Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. Denizcilik, turizm, inşaat alanlarını kapsayan TORLAK Şirketler Grubu'nu kurdu.

Aziz Torlak nereli?

- Kim Kimdir? - FORSNET. D. Ali Torlak, 2 Ağustos 1962'de İstanbul'da doğdu. Babasının adı Aziz, annesinin adı Havva'dır.