Dünya Kupasında en erken golü kaç saniyede hangi ülke atmıştır?

İçindekiler:

  1. Dünya Kupasında en erken golü kaç saniyede hangi ülke atmıştır?
  2. Hakan Şükür en erken golü kime attı?
  3. Futbol tarihinde ilk golü kim attı?
  4. En uzak mesafeden gol atma rekoru kime aittir?
  5. Dünyanın en erken golü kime ait?
  6. En erken golü kim attı?
  7. Hakan Şükür kaçıncı saniyede?
  8. Türkiye liginde ilk golü kim atmıştır?
  9. Türkiye Birinci Futbol Liginde ilk golü kim atmıştır?
  10. Dünyanın en uzak golü kaç metre?
  11. Gol rekoru kimde?
  12. Dunya rekoru kac gol?
  13. En erken gol kaçıncı saniye?
  14. Hakan Şükür kaç şampiyonluk gördü?
  15. Süper Lig'de bir sezonda en çok kaç gol atıldı?
  16. Türkiye gol rekoru kimde?
  17. Süper Lig puan rekoru hangi takımda?
  18. En çok gol kimde?

Dünya Kupasında en erken golü kaç saniyede hangi ülke atmıştır?

2002 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçlarında atmış olduğu 6 gol ve 3 asistiyle Türkiye'nin 48 yıl aradan sonra FIFA Dünya Kupası'na katılmasında başrol oynayan Hakan Şükür'ün, FIFA Dünya Kupası Finalleri'nde Türkiye'nin Güney Kore ile yaptığı üçüncülük maçında, maçın başlama vuruşundan 10.8 saniye sonra attığı gol, ...

Hakan Şükür en erken golü kime attı?

Hakan Şükür, 2002 Dünya Kupası'nda Güney Kore'ye henüz 11. saniyede attığı golle dünya kupaları tarihinin en erken golüne imza atmış oldu. Bu rekor daha önce Şili'de 1962'de yapılan dünya kupasında, 15. saniyede Meksika'ya gol atan Çekoslovak Vaclav Masek'e aitti.

Futbol tarihinde ilk golü kim attı?

İlk milli golü o atmıştı! Zeki Rıza Sporel'i bir kez daha saygıyla anıyoruz.

En uzak mesafeden gol atma rekoru kime aittir?

DUVAR - İngiltere 4. Lig ekibi Newport County'nin kalecisi Tom King, resmi bir futbol maçında en uzak mesafeden atılan gol rekorunu kırdı. King 19 Ocak günü Cheltenham Town'a karşı oynanan lig karşılaşmasının 12. dakikasında 96,01 metreden yaptığı vuruşla rakip fileleri havalandırmıştı.

Dünyanın en erken golü kime ait?

Yanlızca 2 saniye. Sırbistan'da amatör bir futbol maçında Vuk Bakic isimli golcü santradan direk yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve dünyanın en hızlı gollerinden birisine imza attı.

En erken golü kim attı?

Christian Benteke, 6. Saniyede Gol Atarak En Erken Gol Rekorunu Kırdı

Hakan Şükür kaçıncı saniyede?

Türk Milli Takımı'nın büyük bir çıkış yapıp yıllar sonra katıldığı 2002 Dünya Kupası'ndan 3.'lükle dönmesi tüm hepimizi sevindirmişti.

Türkiye liginde ilk golü kim atmıştır?

Süper Lig'deki ilk gol tarihinde İzmirsporlu Özcan Altuğ tarafından atıldı. Aynı zamanda ilk gol de Beykoz kalecisi Sıtkı tarafından yenilirken, ilk gol kararını hakem Osman Yeşeren verdi (İzmirspor 2 - 1 Beykoz).

Türkiye Birinci Futbol Liginde ilk golü kim atmıştır?

İzmirspor'un 2-1 kazandığı maçın 11. dakikasında meşin yuvarlağı rakip filelere gönderen Özcan Altuğ, lig tarihinde ilk golü atan futbolcuydu.

Dünyanın en uzak golü kaç metre?

Newport County Kulübü, 96,01 metreden yaptığı vuruşla rakip fileleri havalandıran King'in golünün, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiğini duyurdu. Resmi bir futbol maçında en uzak mesafeden atılan gol olarak tescil edilen Guinness rekoru, 91,9 metreyle kaleci Asmir Begovic'in elinde bulunuyordu.

Gol rekoru kimde?

Josef Bican, FIFA'ya göre 800'den fazla gol attı. Cristiano Ronaldo'nun tüm zamanların en çok gol atan futbolcusu olduğuna yaygın olarak inanılmaktadır.

Dunya rekoru kac gol?

1 - Erwin Helmchen. Dünyanın en çok gol atan futbolcusu 982'den fazla gole imza atarak ulaşılması oldukça zor bir rekoru elinde bulunduran Erwin Helmchen, 1907'de Almanya'da doğdu. 575 maça çıkan dünyanın en çok gol oyuncusu, maç başına 1.72 gol ortalamasıyla oynuyordu.

En erken gol kaçıncı saniye?

Saniyede Gol Atarak En Erken Gol Rekorunu Kırdı

Hakan Şükür kaç şampiyonluk gördü?

Hakan Şükür kariyeri boyunca, Sakaryaspor, Bursaspor, Torino, Inter, Parma, Blackburn Rovers, Galatasaray ve Milli Takım formaları ile toplam 395 gole (249 Türkiye Ligi, 9 İtalya Ligi, 2 İngiltere Ligi, 51 A Milli, 5 Ümit Milli, 1 A Genç, 2 B Genç, 4 Olimpik Milli, 22 Şampiyonlar Ligi, 12 UEFA Kupası, 4 Kupa Galipleri ...

Süper Lig'de bir sezonda en çok kaç gol atıldı?

Lig tarihinde bir sezonda atılan toplam gol sayısı bakımından gol rekoru ise Galatasaray'a ait. Sarı-kırmızılı ekip, 1962-1963 sezonunda iki aşamalı olarak gerçekleştirilen ligde, 42 maçta toplam 105 gol kaydetti. Öte yandan, Fenerbahçe ise 1988-1989 sezonunda 36 maçta rakip filelere toplam 103 gol attı.

Türkiye gol rekoru kimde?

Tanju Çolak tarihe geçti Lig tarihinin geride kalan 63 sezonunda, gol kralları içinde en fazla skor üreterek bu unvanı yakalayan futbolcu Tanju Çolak. Tanju Çolak, 1987-1988 sezonunda Galatasaray formasıyla 39 gol atarak, Metin Oktay'a ait 38 gollük rekoru kırdı ve Türk futbol tarihine geçti.

Süper Lig puan rekoru hangi takımda?

64'üncü sezonu 13 Ağustos Cuma günü başlayacak Süper Lig'de, geride kalan 63 sezon göz önüne alınarak yapılan değerlendirmede Fenerbahçe en çok puan toplayan, galip gelen ve gol atan takım unvanlarını elinde bulunduruyor.

En çok gol kimde?

Josef Bican, FIFA'ya göre 800'den fazla gol attı. Cristiano Ronaldo'nun tüm zamanların en çok gol atan futbolcusu olduğuna yaygın olarak inanılmaktadır.