Elon Musk ailesi kimdir?

İçindekiler:

  1. Elon Musk ailesi kimdir?
  2. Errol Musk babası kimdir?
  3. Elon Musk nelere sahip?
  4. Elon Musk Hangi okul?
  5. Musk Yahudi mi?

Elon Musk ailesi kimdir?

Annesi Maye Musk (née Haldeman), Saskatchewan, Kanada'da doğmuş fakat Güney Afrika'da büyümüş bir model ve diyetisyendir. Babası Errol Musk ise, Güney Afrika'da doğmuş elektromekanik mühendisi, pilot, denizci, danışman ve emlak geliştiricisidir.

Errol Musk babası kimdir?

Walter Henry James Musk Errol Musk/Babalar

Elon Musk nelere sahip?

Elon Musk, hem doğum yeri Güney Afrika Cumhuriyeti, hem Kanada, hem de Amerika Birleşik Devletleri vatandaşıdır. SpaceX'in kurucusu ve Tesla Motors ile PayPal'ın (orijinali X.com) kurucu ortaklarındandır. SpaceX'te CEO ve baş tasarımcı; Tesla Motors'da başkan, CEO ve ürün tasarımcısı olarak görev yapmaktadır.

Elon Musk Hangi okul?

Üniversite öğrenimine 1992 yılında, Kingston, Ontario'daki Queen's University'de başlayarak, orada iki yıl geçirdikten sonra, University of Pennsylvania'da işletme ve fizik okumak için Kanada'dan ayrlıdı. Ekonomi alanında The Wharton School of the University of Pennsylvania'da lisans diploması aldı.

Musk Yahudi mi?

Elon Musk'ın Yahudi olduğunu İsrail kaynakları doğruluyor. İsrail'de yayınlanan Haaretz gazetesi 2010'da, dünyanın en zengin Yahudilerinin listesini açıklamıştı.