Aferin soğuk algınlığı şurubu ne kadar?

İçindekiler:

  1. Aferin soğuk algınlığı şurubu ne kadar?
  2. 3 yaş çocuğa aferin şurup verilir mi?
  3. Aferin şurup reçetesiz satılır mi?
  4. 6 aylık bebeğe parol şurup verilir mi?
  5. Parol şurup ne zaman etki eder?
  6. Vapodry şurup ne işe yarar?
  7. A ferin şurup açıldıktan sonra ne kadar kullanılır?

Aferin soğuk algınlığı şurubu ne kadar?

Aferin forte reçetesi Aferin forte 650 mg parasetamol tablet satış fiyatı, Kasım 2019 tarihi itibariyle 8 TL civarındadır. Aferin Plus pediyatrik şurup 160 mg satış fiyatı, ise 6 TL civarındadır.

3 yaş çocuğa aferin şurup verilir mi?

2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Günde 4 dozdan fazla kullanmayınız. A-FERİN pediatrik 'i 5 günden uzun süreli kullanmayınız.

Aferin şurup reçetesiz satılır mi?

Bu nedenle eczacılarımız yayınlanan genelge gereği bu ürünleri reçetesiz olarak elden satışını yapamaz hale gelmişlerdi ( A-ferin Plus, A-ferin Sinüs , Eupnase , Eksofed Ekspektoran gibi ürünlerimizin daha önce reçetesiz satışı yapılabilirken , bu genelgeyle satışı sadece reçeteli olarak kontrole tabi hale getirilmişti ...

6 aylık bebeğe parol şurup verilir mi?

Günde en fazla 4 doz verilebilir. Doz aralıkları 4-6 saat olmalıdır. 1 aydan küçük bebeklerde kullanılmaz.

Parol şurup ne zaman etki eder?

Parol plus, calpol plus vs gibi formlarında 1 ölçekte 250 mg parasetamol vardır. 20 kiloya 1 ölçek şeklinde kullanılır. 6 saatte bir, günde 4 defa (maximum 6 defa) kullanılır. 30 dk içinde etkisi başlar. Yüksek dozda kullanılırsa karaciğer üzerinde zararlı etkisi vardır.

Vapodry şurup ne işe yarar?

VICKS VAPODRY, boğaz ve solunum yollarındaNi tahriş, alerjiN nedenlerle (aşırı duyarlılıN nedeniyle) oluşabilen gece ve gündüz öNsürüNlerinin giderilmesinde kullanılır. Solunum yollarındaNi ödemi (hücre ve doNularda anormal bir şeNilde sıvı toplanması) azaltır.

A ferin şurup açıldıktan sonra ne kadar kullanılır?

Bir baba ve çocuk doktoru olarak kişisel önerim, bu tür şurupların kapağı açıldıktan sonra en fazla 3 ay saklanması, 3 ay sonra etkinliği azaldığı için bu ilaçların atılmasında ve yenilenmesinde fayda var.