Reversi oyunu nasıl oynanır kısaca?

İçindekiler:

  1. Reversi oyunu nasıl oynanır kısaca?
  2. Equilibrio oyunu nedir?
  3. Katamino oyunu kaç yaş için?
  4. Koridor oyunu nasıl oynanır?
  5. Katamino kaç parça?
  6. Katamino ne demek?
  7. Koridor oyununda geri gidilir mi?
  8. Hedef 5 nasıl oynanır kuralları?

Reversi oyunu nasıl oynanır kısaca?

Oyuncuların ellerinde 32 adet taş bulunur. Oyun alanına karşılıklı 2 şer taş konularak oyun başlatılır. Oyunun amacı ise rakip taşı kendi taşlarınız ortasına alarak aynı renge çevirmektir. Çapraz, yatay veya dikey şekilde rakibin taşını kendi renginize döndürebilirsiniz.

Equilibrio oyunu nedir?

Equilibrio oyunu 5 yaş ve üstü çocuklar için dikkat, görsel algı, ince motor, problem çözme, plan yapma, uzamsal düşünme ve inşaa becerilerini geliştiren tek kişilik bir akıl oyunudur. ... Oyunun amacı kitapçıkta gördüğümüz modelleri Equilibrio parçaları ile dikey olarak inşaa etmektir.

Katamino oyunu kaç yaş için?

Gigamic Katamino oyunu kaç yaşta oynanabilir? 6-99 yaşa uygun zorlukta çok sayıda mantık bulmacası içerir.

Koridor oyunu nasıl oynanır?

Piyonlar etraflarındaki karelerden 4 tanesine gidebilir ancak çapraz olarak hareket ettirilemezler. İki piyon yan yanaysa, piyon piyon üzerinden atlayabilir. Eğer atladığı piyonun arkasında bir duvar varsa piyon, atladığı piyonun sağına veya soluna düşer.

Katamino kaç parça?

12 adet pentamino (5 kare içeren şekil), 5 küçük kırmızı parça ve 3 küçük kahverengi parça, 1 oyun alanı, 1 adet oyun alanındaki seçilmiş bölgeyi diğer bölgeden ayıran kayan parça.

Katamino ne demek?

Katamino Aile Oyunu, 18 ahşap parça, ahşap oyun alanı, 40 adet kart ve içerisinde yüzlerce oyun bölümü içeren bir kitapçıktan oluşuyor. Boşluk doldurma, Katoboom adı verilen denge oyunu, yapboz ve 3 boyutlu yapıların inşası olmak üzere birçok farklı versiyonda oynanabiliyor.

Koridor oyununda geri gidilir mi?

Sırası gelen oyuncu ya piyonunu hareket ettirir ya da engel koyar. Aynı hamle sırasında hem piyonu hareket ettirip hem de engel koyamazsınız. Piyonlar yalnızca sağa, sola, ileri ya da geri olmak üzere sadece bir kare ilerleyebilirler.

Hedef 5 nasıl oynanır kuralları?

Oyuna başlamak için kura çekilir ya da oyuncular aralarında anlaşarak kimin başlayacağına karar verebilirler. Sırası gelen oyuncu tek bir pul olmak kaydıyla pulunu oyun platformundaki deliklerden birine bırakır. Oyunda amaç, yatay, dikey ya da çapraz olarak 5'li bir set oluşturmaktır.