Kabak detoksu 2 gün yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Kabak detoksu 2 gün yapılır mı?
  2. En kolay detoks nasıl yapılır?
  3. Yağ yakıcı detoks nasıl yapılır?
  4. Detokstan sonra kilo alınır mı?

Kabak detoksu 2 gün yapılır mı?

Kabak detoksu 3 gün uygulanmalı; hamile, emziren anne ya da kronik hastalığı olanlar uzmanlara danışmalıdır. Kabak detoksu, daha fit ve arınmış bir vücut isteyen kişiler tarafından doğru bir şekilde 3 gün uygulandığında 2-3 kilo vermeyi sağlayabilmektedir.

En kolay detoks nasıl yapılır?

SALATALIK VE NANE DETOKSU Salatalığı ve limonu küp küp kesin ve suya atın. 10 adet nane yaprağını yıkayıp hazırladığınız karışıma ekleyin. 1 gece boyunca buzdolabında bekletin. Ertesi gün bu karışımı dilerseniz tek seferde için, dilerseniz de aralıklarla tüketin. Salatalık ve limonları da yiyebilirsiniz.

Yağ yakıcı detoks nasıl yapılır?

1 litre suyu kaynatın ve kapaklı cam bir sürahinin ya da şişenin içine aktarın. Ardından içine maden suyu hariç diğer tüm malzemeleri ekleyin ve demlenmeye bırakın. Karışım hafif ılımaya başlayınca içine maden suyunu da ilave edin ve sürahinizin/şişenizin ağzını kapatın. Bu şekilde oda sıcaklığında tamamen soğutun.

Detokstan sonra kilo alınır mı?

Detoks; arınma ve vücudu temizleme yöntemidir. Bu arınmanın etkisi olarak üç-dört kilo verirsiniz fakat bir süre sonra verilen kilo geri alınır.