Luna hangi dilde ay demek?

İçindekiler:

  1. Luna hangi dilde ay demek?
  2. Luna anlami ne demek?
  3. Eva Luna anlamı nedir?
  4. Pera ismi ne anlama gelir?
  5. Lena ismi kuranda geçiyor mu?
  6. Eva ismi kuranda geçiyor mu?
  7. Pera hangi dil?
  8. Lena ismi ne anlama gelir?

Luna hangi dilde ay demek?

İtalyanca Luna kelimesinin İngilizce karşılığı.

Luna anlami ne demek?

Luna isminin anlamı Dolunay demektir. Bu bakımdan oldukça güzel anlamlı isimler arasında yerini almaktadır. Anlamının Dolunay olması, Luna isminin kız bebeklere verilmesinde oldukça büyük bir etkisinin varlığı söz konusudur.

Eva Luna anlamı nedir?

Eva Luna, romana adını veren kahramandır. Eva, “yaşam” demektir. Annesi bu adı ona, yaşamın tadını çıkarsın diye koymuştur. Luna ise “ay” anlamına gelir.

Pera ismi ne anlama gelir?

Pera karşı taraf öte taraf anlamına gelmektedir. Latince bir kelime olan Petra söz öbeğinden türetilmiştir. Sağlam ve güçlü bir kişiyi ifade eder. Pera isminin bir diğer anlamı ise Peri olarak bilinir.

Lena ismi kuranda geçiyor mu?

Dilimize Arapçadan geçen, dolayısıyla Arapça kökenli bir isim olan Lena, farklı anlamlar taşımakta olan bir isimdir. Arapça kaynaklarda bizim için, bizden biri anlamlarına gelmektedir. ... Lena ismi ayrıca Kuran'da geçen isimlerden biridir. Kuran'da geçen bu kelime ayet içinde "bize" anlamında kullanılmıştır.

Eva ismi kuranda geçiyor mu?

Eva ismine Kuran'da rastlamak mümkün değil. Yine de kökeni Almanca olan ismi çocuğunuza koyabilirsiniz.

Pera hangi dil?

İşte cevaplar. Pera isminin kökeni Yunancadır.

Lena ismi ne anlama gelir?

Lena ismi Alina ve Helena isimlerinin sonundan gelmektedir. İbranice'de Magdalalı Kadın, Arapça'da bizim için , bizden biri ve insan anlamlarına geliyor. Yunanca'da ise günışığı ya da ayışığı anlamına gelir. Lena şu şekillerde telaffuz edilir; Lii-na, Liyna, Lena ya da Ley-na.