Doğum lekeleri nasıl geçer bitkisel çözüm?

İçindekiler:

  1. Doğum lekeleri nasıl geçer bitkisel çözüm?
  2. Annede doğum lekeleri nasıl geçer?
  3. Doğum lekeleri nasıl yok edilir?
  4. Hamilelikte leke kremi kullanılır mı?

Doğum lekeleri nasıl geçer bitkisel çözüm?

Limon suyu ve ezilmiş çilekleri bir kasenin içerisinde iyice karıştırın. Bu karışımı cildinize sürdükten sonra 20 dakika bekletin. Daha sonra bölgeyi ılık su ile yıkayın. Bu maskeyi yüzünün hariç leke olan her bölgede kullanabilirsiniz.

Annede doğum lekeleri nasıl geçer?

Bu lekeler doğumdan sonra çoğu zaman kendiliğinden kaybolabiliyor. Ancak risk faktörlerini taşıyan ve güneşe savunmasız çıkan kişilerde kalıcı hale gelebiliyor....Kremlere rağmen lekelerin gitmemesi durumunda uygulanabilecek tedavi yöntemleri ise;
  1. Lazer tedavisi,
  2. Kimyasal peeling,
  3. PRP tedavisi,
  4. Leke mezoterapisidr.

Doğum lekeleri nasıl yok edilir?

Doğum lekeleri lazer tedavileri ile giderilebilir. Tedavi prensibi lekeyi oluşturan damarların içinden geçen kan hücrelerinin, lazer ışığı ile yakalanmasıdır. Böylece damar içinde ısı etkisiyle damar zedelenir. Bir süre sonra damar kaybolur ve böylece her seansta leke solmaya başlar.

Hamilelikte leke kremi kullanılır mı?

Hamilelikte ciltte kırmızı lekeler oluşmaya başladıysa hiç endişe etme. Hamilelerde görülen bu lekeler, düzenli leke kremi kullanmayla ortadan kaybolabiliyor. Hamilelik sonrasında kullanacağın en etkili leke ve bakım kremlerinden biri Vichy Slow Age Gündüz Bakım Kremi.