Hira kurt ne yaptı?

İçindekiler:

  1. Hira kurt ne yaptı?
  2. Demet Akalın çocuğu var mı?
  3. Demet Akalın Hira bebek kaç yaşında?
  4. Hira Kurt kime 7 bin verdi?
  5. Demet Akalın 2 çocuğuna hamile mi?
  6. Hira bebek kim?
  7. TikTok taki Hira kim?
  8. Demet Akalini kim Dolandirdi?
  9. Hira hangi okula gidiyor?

Hira kurt ne yaptı?

Şarkıcı Demet Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira Kurt, sosyal medya platformu TikTok'ta izlediği kişiye 7 bin TL gönderdi. Kredi kartındaki ödemeleri görünce büyük şaşkınlık yaşayan Akalın "Bu nasıl bir sahtekarlık ya" diyerek isyan etti. Demet Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira, TikTok'tan canlı yayın izlemeye başladı.

Demet Akalın çocuğu var mı?

Hira Kurt Demet Akalın/Çocukları

Demet Akalın Hira bebek kaç yaşında?

7 yaşında (2014) Hira Kurt/Yaş

Hira Kurt kime 7 bin verdi?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira Kurt, TikTok canlı yayınında bilmeden bastığı para gönderme butonlarıyla izlediği kişiye tamı tamına 7 bin TL gönderdi. Bu konuya sitem eden Akalın, TikTok fenomenlerinin alay konusu oldu.

Demet Akalın 2 çocuğuna hamile mi?

Demet Akalın, "İkinci çocuğu istiyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi: "İkinci çocuk istemiyoruz. Hira, kardeş istemiyor." yanıtını verdi. Böylece hamilelik iddialarını da yalanladı.

Hira bebek kim?

Ünlü yıldız Demet Akalın ve Okan Kurt'un minik kızları Hira 1 yaşına girdi. Kızı için parti yapan sevilen şarkıcı, misafirlerini özenle ağırladı. "Canım kızım iyi ki doğdun iyi ki Allah beni bu mutluluğa layık gördü.

TikTok taki Hira kim?

Demet Akalın'ın kızı Hira, TikTok fenomeni 'Uzunmakarna' adıyla bilinen Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından 7 bin TL gönderdi. Durumu anlayan Akalın, Özgür Balakar'ı dolandırıcılıkla suçladı. ... Kız 'bana çiçek gönder, böcek gönder, teşekkür ederim Hira' diyor ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor.

Demet Akalini kim Dolandirdi?

İstanbul'da “Yeni Sülün Osman” olarak bilinen ve bir çok dolandırıcılık olayına karışan Osman G., liderliğindeki dolandırıcılık çetesine operasyon düzenlendi. Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt ve bazı tanınmış isimleri de dolandırdığı belirtilen çete elebaşının 14 adamı yakalandı.

Hira hangi okula gidiyor?

Şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira Kurt'un öğretmelerin maaşlarını alamadığı ve satışı söz konusu olan Doğa Koleji'nde okuduğunu söyledi.