DenizBank ta ihtiyaç kredisi ne kadar?

İçindekiler:

  1. DenizBank ta ihtiyaç kredisi ne kadar?
  2. DenizBank faiz oranları yüzde kaç?
  3. DenizBank kredi başvurusu nasıl yapılıyor?
  4. DenizBank Emekli Kredisi ne kadar?
  5. DenizBank vadeli hesaba ne kadar faiz veriyor?
  6. Denizbank Emekliye maaşının kaç katı kredi veriyor?
  7. Emekliye en fazla ne kadar kredi çıkar?
  8. DenizBank kredi kartı başvuru sonucu ne zaman belli olur?

DenizBank ta ihtiyaç kredisi ne kadar?

Tüm nakit ihtiyaçlarınız için %1.53'ten başlayan faiz oranlarıyla ve 36 aya varan taksitlerle ihtiyaç krediniz DenizBank'ta! İhtiyaç kredisi başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz.

DenizBank faiz oranları yüzde kaç?

,25 faiz oranı MobilDeniz ve Açıkdeniz kanallarından yapılan TL Vadeli Mevduat Hoş Geldin hesap açılışları için geçerlidir. Şube kanalından yapılacak vadeli hesap açma işlemleri için ,75 Hoş Geldin faiz oranımız geçerli olacaktır.

DenizBank kredi başvurusu nasıl yapılıyor?

Tüm ihtiyaçlarınız için KREDİM yazın, T.C. kimlik numaranızı 3280'e gönderin. Kredi cevabınız 5 dakikaya cebinize gelsin! Başvurun onaylansın kredini evraksız İnternet Bankacılığı 'ndan hemen* veya nüfus cüzdanınla en yakın DenizBank Şubesi'nden kullan!

DenizBank Emekli Kredisi ne kadar?

Maaşını Bankamızdan Alan Emekli müşterilerimize özel aylık 1,22 % faiz oranı ile ihtiyaç kredisi Deniz'de. Üstelik kredinizi evraksız İnternet Bankacılığından / MobilDeniz'den hemen veya nüfus cüzdanınızla size en yakın DenizBank Şubesi'nden kullanabilirsiniz.

DenizBank vadeli hesaba ne kadar faiz veriyor?

%18,75 faiz oranı MobilDeniz ve Açıkdeniz kanallarından yapılan TL Vadeli Mevduat Hoş Geldin hesap açılışları için geçerlidir. Şube kanalından yapılacak vadeli hesap açma işlemleri için %18,25 Hoş Geldin faiz oranımız geçerli olacaktır.

Denizbank Emekliye maaşının kaç katı kredi veriyor?

10.000 TL baz alınarak oluşturulmuştur. Kredi üst limiti 100.000 T'dir. Yasal vade sınırlamaları gereği 50.000 TL üzerindeki tutarlar için maksimum vade 24 ay, 50.000 TL ve altındaki tutarlar için maksimum vade 36 aydır.

Emekliye en fazla ne kadar kredi çıkar?

Bu hesaplamalarda; 1000 TL emekli maaşı alan emeklilere aylık 500 TL ödemeli kredi verilebiliyor. 1,500 TL emekli maaşı alan kişiler ve 2.500 TL emekli maaşı alan emekliler için aylık ödeme miktarı 650 TL olan kredi imkanları sunulabiliyor. 2,500 TL aylık emekli maaşı alan ve yine 2,500 TL'den daha yüksek miktarda ...

DenizBank kredi kartı başvuru sonucu ne zaman belli olur?

DenizBank kredi kartınızın başvuru sonucunu sorgulamak için 08 numarasını arayabilir ya da şube ile görüşüp bilgi alabilirsiniz. Kredi kartı başvurunuz genellikle 1-2 gün içerisinde, en fazla ise 1 hafta içinde sonuçlanır.