Auzef Önlisans çoçuk gelişimi dersleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Auzef Önlisans çoçuk gelişimi dersleri nelerdir?
  2. Auzef çoçuk gelişimi staj var mı?
  3. Auzef Önlisans çoçuk gelişimi bölümü staj var mı?
  4. Çoçuk Gelişimi bölümünde hangi dersler var önlisans?
  5. Auzef iş sağlığı ve güvenliği lisans staj var mı?
  6. 2 yıllık çoçuk gelişimi dersleri nelerdir?

Auzef Önlisans çoçuk gelişimi dersleri nelerdir?

DERSLER VE DERS MATERYALLERİ Çocuk Gelişimi Ön Lisans Programı; Çocuk Gelişimi, Çocuk ve Oyun, Okul Öncesi Eğitimde Araç Gereç Geliştirme, Özel Eğitim ve Çocuk Sağlığı gibi alanlar üzerine zorunlu derslerden oluşmaktadır.

Auzef çoçuk gelişimi staj var mı?

Çocuk Gelişimi Açıköğretim Lisans Programı için 4. sınıfın bahar döneminde (8. yarıyılda) 'Çocuk Gelişimi Uygulamaları II' stajı bulunmaktadır.

Auzef Önlisans çoçuk gelişimi bölümü staj var mı?

Çocuk Gelişimi Uzaktan Öğretim ÖNLİSANS programında zorunlu staj var mı? Çocuk Gelişimi Uzaktan Öğretim Önlisans Programı için, 2. sınıfın bahar döneminde (4. yarıyılda) “Çocuk Gelişimi ve Eğitimi” stajı bulunmaktadır. Stajın süresi 20 iş günüdür ve değerlendirme notu “Başarılı” ya da “Başarısız” olarak verilmektedir.

Çoçuk Gelişimi bölümünde hangi dersler var önlisans?

2 yıllık Çocuk Gelişimi Ön Lisans BölümündeOkul Öncesi Montesori Felsefesi ve Eğitimi, Çocuk Gelişimi Uygulamaları, Eğitimde Araç ve Gereç Geliştirme, Çocuk Eğitiminde Sanat ve Yaratıcılık, Çocuk Edebiyatı ve Medya, Özel Eğitim, Çocuk Ruh Sağlığı, Çocukla İletişim, Anne Baba Eğitimi, Değerler Eğitimi, Okul Öncesi ...

Auzef iş sağlığı ve güvenliği lisans staj var mı?

İş Sağlığı ve Güvenliği Açıköğretim Lisans Programı için, 4. sınıfın bahar döneminde (8. yarıyılda) “İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulaması” stajı bulunmaktadır.

2 yıllık çoçuk gelişimi dersleri nelerdir?

2 yıllık Çocuk Gelişimi Ön Lisans Bölümünde “Okul Öncesi Montesori Felsefesi ve Eğitimi, Çocuk Gelişimi Uygulamaları, Eğitimde Araç ve Gereç Geliştirme, Çocuk Eğitiminde Sanat ve Yaratıcılık, Çocuk Edebiyatı ve Medya, Özel Eğitim, Çocuk Ruh Sağlığı, Çocukla İletişim, Anne Baba Eğitimi, Değerler Eğitimi, Okul Öncesi ...