The Godfather daki Baba rolunu kim oynadi?

İçindekiler:

  1. The Godfather daki Baba rolunu kim oynadi?
  2. Godfather ne anlatıyor?
  3. Sollozzo Türk mü?
  4. Baba 4 filmi var mı?
  5. The Godfather sonunda ne oluyor?

The Godfather daki Baba rolunu kim oynadi?

Baba (İngilizce: The Godfather), Mario Puzo'nun yazdığı aynı adlı romandan uyarlanan, Francis Ford Coppola'nın yönettiği, Marlon Brando ve Al Pacino'nun başrollerini paylaştığı filmdir. Filmde ayrıca yardımcı rollerde James Caan, Robert Duvall, Diane Keaton, John Cazale vardır.

Godfather ne anlatıyor?

The Godfather ismiyle de bilinen Baba filminde, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsü ele alınıyor. ... 40'lar ve 50'lerin Amerika'sında geçen İtalyan asıllı Corleone ailesinin şehri ve diğer aileleri yönetmesi sonucunda mafya topluluğu haline gelmiştir.

Sollozzo Türk mü?

Virgilio "Virgil" Sollozzo, Mario Puzo'nun Baba adlı romanının kurgusal karakteridir. ... Solozzo, dünyada uyuşturucu işinin en tepesindeki adamdır. Lakabı Türk tür. Bu adamın Türkiye'de haşhaş tarlaları, Sicilya'da da bu haşhaşı işleyen atölyeleri vardır.

Baba 4 filmi var mı?

Özellikle ilk iki filmi ile dünyanın en iyi filmleri arasında aday gösterilen The Godfather serisinin dördüncü filmi yakında olmasa da gelecekte bir gün karşımıza çıkabilir. The Godfather filmlerinin yönetmeni olan Francis Ford Coppola, şu anda üçüncü filmin yeniden kurgulanan versiyonu ile ilgileniyor.

The Godfather sonunda ne oluyor?

Micheal Corleone'nin Ölümü Filmin sonunda, Mosca Micheal'ı vurarak öldürüyor ve Micheal, Tom'un kollarında can veriyor. Orijinal senaryoda hayatta olan Mary, Micheal'ın cenazesine diğerleriyle beraber katılıyor.