Orkid hangi ülkeye ait?

İçindekiler:

  1. Orkid hangi ülkeye ait?
  2. Beije ped nedir?
  3. Orkid Infinity nedir?
  4. Ped içinde ne var?
  5. Molped hangi ülkeye ait?
  6. Orkid yerli mi?
  7. Beije ne?
  8. Airiz ped nedir?
  9. Essential Protection ne demek?
  10. Ped alırken nelere dikkat etmeli?
  11. Orkid ne için kullanılıyor?
  12. Molped israil malı mı?
  13. Orkid Türk malı mı?
  14. Kotex in sahibi kim?
  15. Beije şirketi nedir?
  16. Airiz ped ne ise yarar?
  17. Airiz ped neye iyi gelir?
  18. Orkid Essential Protection nedir?
  19. Orkid Platinum Gece kokulu mu?
  20. Ped kullanmak zararli mi?

Orkid hangi ülkeye ait?

Orkid
TürHijyen, kadın hijyeni
SahibiProcter & Gamble
KökeniAmerika Birleşik Devletleri
Çıkış1983
İlgili markalarAlways, Whisper, Lines, Evax,Ausonia
3 satır daha

Beije ped nedir?

doğal bambudan yapılma, boyasız, ağartıcısız bir ped markası. şık bej bir pakette düzenli aralıklarla eve teslim ediliyor. kargo ücreti yok. toksik kimyasallar ve boyama uygulanmamış hijyenik ped aboneliği başlatabileceğiniz marka, sitesine girip kendinize ve ihtiyacınıza uygun ped seçimi yapabiliyorsunuz. ...

Orkid Infinity nedir?

Normal pedler ile kıyaslanmayacak bir teknolojiye sahip Orkid Infinity, ped dunyasına, infinicel teknolojisi ile bir devrim getiriyor. Bugüne kadar diğer pedlerde yer almayan infinicel tabakası ile, vücudunuzun şeklini alarak, gün boyu pedinizi hissetmeden rahat etmenizi sağlar.

Ped içinde ne var?

Yapılan testler sonucunda pedlerin stiren, kloroetan ve kloroform gibi kimyasal salınım yapan maddeler barındırdıkları ortaya çıktı. Stiren, Dünya Sağlık Örgütü standartlarına göre, kanserojen bir madde.

Molped hangi ülkeye ait?

Molped, 1999 yılında ilk kez üretilen kişisel bakım kullanım amacına uygun günlük ped ürünleri üreten Hayat Kimya firmasının markasıdır. 1937 yılında tamamı yerli sermaye ile kurulan Hayat Kimya A.Ş.'nin sahibi Kiğılı Ailesi'dir.

Orkid yerli mi?

Orkid, 1983 yılında Bethany Holroyd tarafından P&G (Procter & Gamble) bünyesinde Always ve Alldays adıyla üretilen hijyen pedleri markasıdır. Amerika merkezli P&G, Türkiye pazarına 1987 yılında girdi. ...

Beije ne?

BEIJE, Türkiye'nin regl olan tüm bireyleri için kurulmuş, sadece abonelik sistemi ile çalışan, kişisel menstrüel ürünler markasıdır. Yüksek kaliteye sahip, uygun fiyatlı menstrüel ürünleri üyelerimizin kapısına düzenli olarak getirebilmek için, dünya üzerindeki farklı üreticilerle birlikte çalışıyoruz.

Airiz ped nedir?

Negatif iyon pedleri anti-bakteriyeldir ve bağışıklık sistemini destekler, istenmeyen kokuları ve rahatsızlık hissini ortadan kaldırır ve bu sayede her kadın bu günlerde kendini iyi hisseder. ... Aktif oksijen ve negatif iyonlar size çifte bakım ve çifte konfor sağlar.

Essential Protection ne demek?

Orkid Sensitive Essentials pedlerinde yer alan ultra yumuşak üst yüzey; ... selüloz ve emici jel tanecikleri içeren ultra esnek emici tabaka ve sıvı geçirmeyen dış yüzey ile; esneklik, yumuşaklık ve güvendiğiniz Orkid korumasını bir arada sunar.

Ped alırken nelere dikkat etmeli?

1. Hijyenik ped seçerken içeriğin incelenmesi önemli. Cilt hassasiyetine neden olabilecek maddeleri içermemesine dikkat edilmeli. 2. Hijyenik pedleri yoğun günlerde 2-3 saatte bir, diğer günlerde ise günde 3-4 defa değiştirmek gerekir.

Orkid ne için kullanılıyor?

Gece boyunca korunmak için yüksek emiciliği olan bir gece pedi seçin. Orkid Platinum Gece, uykusunda bile sızıntılara karşı koruma sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. ... Gece pedi de gündelik kullandığınız hijyen pedler gibi kullanılır.

Molped israil malı mı?

1999 yılında pazara giren Molped, Hayat Kimya firmasının markasıdır. Molped, regl döneminde güvenle kullanabileceğiniz Ultra ve Kalın hijyenik pedler ve kişisel bakım kullanım amacına uygun Günlük Ped ürünleri ile kadın tüketiciler ile buluşmaktadır.

Orkid Türk malı mı?

Orkid, 1983 yılında Bethany Holroyd tarafından P&G (Procter & Gamble) bünyesinde Always ve Alldays adıyla üretilen hijyen pedleri markasıdır. ... Amerika merkezli P&G, Türkiye pazarına 1987 yılında girdi.

Kotex in sahibi kim?

Kotex Kimberly-Clark şirketine ait, dünyada kadınlar için ince ve hijyenik pedler ve tamponlar üreten markadır. Modern, ticari, tek kullanımlık pedler ilk kez Almanya'da ondokuzuncu yüzyılın sonlarında Hartmann ve ABD'de Johnson & Johnson şirketi tarafından tanıtılmıştır.

Beije şirketi nedir?

BEIJE, Türkiye'nin tüm kadınları için kurulmuş, sadece abonelik sistemi ile çalışan, kişisel hijyenik ürün markasıdır. ... Sattığımız her paketten elde ettiğimiz kazancın %8'ini de, birlikte Türkiye'yi güzelleştirmeye çalıştığımız vakıflara bağışlıyoruz. İlk ürünümüz, organik bambu lifinden üretilen BEIJE Ped'imiz.

Airiz ped ne ise yarar?

Airiz Kadın Pedindeki Aktif Oksijenli Ve Negatif İyonlu Patentli Bant, Şimdiye Kadar Tüm Serilerden En Yüksek Anyon Konsantrasyonudur. Böylece Pedler, Tamamen Doğal Bir Biçimde Kadın Organizmanın Kendi Kendine Temizleme Özelliğini Güçlendirir, Bağışıklık Oluşturur Ve Enerji Verir.

Airiz ped neye iyi gelir?

Negatif iyon pedleri anti-bakteriyeldir ve bağışıklık sistemini destekler, istenmeyen kokuları ve rahatsızlık hissini ortadan kaldırır ve bu sayede her kadın bu günlerde kendini iyi hisseder. Aktif oksijen ve negatif iyonlar size çifte bakım ve çifte konfor sağlar.

Orkid Essential Protection nedir?

Orkid Sensitive Essentials pedlerinde yer alan ultra yumuşak üst yüzey; ... selüloz ve emici jel tanecikleri içeren ultra esnek emici tabaka ve sıvı geçirmeyen dış yüzey ile; esneklik, yumuşaklık ve güvendiğiniz Orkid korumasını bir arada sunar.

Orkid Platinum Gece kokulu mu?

Kenar bariyeri görevi gören 1000 mikro yastık ve geliştirilmiş iç kısım ile Orkid Platinum, Orkid Ultra Ekstra'ya göre daha iyi koruma ve yumuşaklık sağlar. Ayrıca, kokuları sadece gizlemeyen, onları etkisiz kılan Kokuyu Hapseden Teknoloji de bulunur.

Ped kullanmak zararli mi?

İşte aklınızdaki "Günlük ped zararlı mı?" sorusunun yanıtı. Her gün günlük ped kullanmak vajinal bakteri enfeksiyonlarına sebep oluyor! Bu durum o kadar önemli ki sesimizi çıkarıp dünyadaki tüm kadınları uyarmamız gerekiyor. Enfekiyon kadar ciddi olmasa da, genital akne problemleri ve maya mantarları vakaları da var.