Tramer kaydı nasıl sorgulanır?

İçindekiler:

  1. Tramer kaydı nasıl sorgulanır?
  2. Araç Hasar Sorgulama kaç TL?
  3. Arac hasar sorgulama nasıl yapılır?
  4. Kusur oranı kaç günde belli olur?

Tramer kaydı nasıl sorgulanır?

Hasar geçmişi sorgulamak için: Aracın plakasını bitişik bir şekilde yazıp (34xyz'e SMS atın. Eksper raporu olan kazalarda değişen araç parçalarını öğrenmek için: “PARÇA” yazıp boşluk bırakın, araç plakasını bitişik bir şekilde yazıp (34xyz34 gibi) boşluk bırakın, “HASAR TARİHİ” yazın ve 5664'e SMS atın.

Araç Hasar Sorgulama kaç TL?

5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 11,00 TL'dir.

Arac hasar sorgulama nasıl yapılır?

Eksper raporu olan kazalarda değişen parçaları PARÇA BOŞLUK PLAKA BOŞLUK HASAR TARİHİ yazıp 5664'e sms göndererek öğrenebilirsiniz. Aracın şasi numarası ile sorgulama yapmak için HASAR BOŞUK S BOŞLUK ŞAŞİ NUMARASI'nı yazıp 5664'e sms göndermeniz yeterli.

Kusur oranı kaç günde belli olur?

Maddi hasarlı kazaya karışan araç sürücülerinin kazadaki kusur oranları, tutanağın ilgili sigorta şirketlerine ulaşması ve ilgili şirketlerce Tramer sistemine girişlerinin yapılmasını takip eden 3 gün içinde belirlenir.