Ramo dizi seti nerede?

İçindekiler:

  1. Ramo dizi seti nerede?
  2. Ramo hangi mahallede çekildi?
  3. Gönül Dağı hangi şehirde çekiliyor?
  4. Yeni Gelin dizisi nerede çekiliyor Adana'nın neresinde?
  5. Bir zamanlar Çukurova nerede?
  6. Roma nerede cekiliyor?
  7. Pivaz dizisi nerede çekildi?
  8. Gedelli Sivrihisar nerede?
  9. Yeni gelin evi nerede?
  10. Yeni gelin Çiftliği nerede?
  11. Bir zamanlar Çukurova çekimleri devam ediyor mu?
  12. Fekeli nin kahve içtiği yer neresi?
  13. Kırmızı Oda kumru nerede çekildi?
  14. Kırmızı oda hangi semtte çekiliyor?
  15. Seyran dizisi nerede çekiliyor TRT Kurdi?
  16. Suruçta hangi dizi çekiliyor?

Ramo dizi seti nerede?

Ramo 1. sezonda hikayenin Adana'da başlaması ile Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Sepici mahallesinde ve Hürriyet mahallesinde çekilmiştir. Dizide Taşkapı mahallesi olarak geçen mahalle aslında Seyhan ilçesindeki Hürriyet mahallesidir.

Ramo hangi mahallede çekildi?

Çekimler. Dizinin birinci sezon çekimleri Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Sepici ve Köprüköy mahallelerinde gerçekleştirildi.

Gönül Dağı hangi şehirde çekiliyor?

TRT 1'de yayınlanan "Gönül Dağı" dizisi büyük beğeni topluyor. Dizinin çekildiği Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi de izleyicilerde merak uyandırıyor.

Yeni Gelin dizisi nerede çekiliyor Adana'nın neresinde?

Yeni Gelin
Yönetici yapımcıAli Gündoğdu
Yapımcıİnci Gündoğdu İsmail Gündoğdu
MekânAdana
Görüntü yönetmeniÖnder Güral
24 satır daha

Bir zamanlar Çukurova nerede?

Bir Zamanlar Çukurova
YapımcıTimur Savcı Burak Sağyaşar Turan Bayat
MekânAdana
Görüntü yönetmeniSedat Yücel
Gösterim süresi150 dakika
23 satır daha

Roma nerede cekiliyor?

Roma
Roma Roma'nın İtalya'daki konumu
Ülkeİtalya
BölgeLazio
İlRoma
28 satır daha

Pivaz dizisi nerede çekildi?

TRT KURDİ'de yayınlanan Pivaz dizisinin bir bölümü Van'da çekiliyor. Çekimler öncesinde Van'a gelen dizi ekibi, Van Gölü'nün kıyısı ile birçok farklı noktada çekimlerini gerçekleştiriyor. TRT KURDİ'nin ilgiyle izlenen Pivaz dizisinin yeni bölümlerinin çekimi Van'da başladı.

Gedelli Sivrihisar nerede?

Gönül Dağı dizisinin çekimleri, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştiriliyor. Dizide görünen Gedelli köyü, günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlıdır.

Yeni gelin evi nerede?

Yeni Gelin Evi Birgi - İzmir Ödemiş Birgi.

Yeni gelin Çiftliği nerede?

Show Tv'nin sevilen yapımı Yeni Gelin dizisi seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi aşiret yapısını ve yaşantısını gerçekçi bir çerçevede yansıtabilmek için Adana'nın Karaisalı ilçesinde Kırıklı Köyü ve civarında çekiliyor.

Bir zamanlar Çukurova çekimleri devam ediyor mu?

Dizinin çekimleri iptal edildi. ATV kanalında üç sezondur yayın hayatına devam eden Bir Zamanlar Çukurova setinde son zamanlarda gerginlik yaşandığı öne sürüldü. ... Sette olaylar gitgide büyüyünce dizinin yapımcısı Timur Savcı, çekimlerin yapıldığı Adana'ya gitti.

Fekeli nin kahve içtiği yer neresi?

Bir Zamanlar Çukurova diziside Fekeli'nin özel mekanı olan, Hünkar Yaman'la karşılıklı kahve içtikleri yerin manzarası ise, Varda Köprüsü olarak bilinmektedir. Varda Köprüsü Adana ili Karaisalı ilçesi Hacıkırı köyünde mahallesinde bulunmaktadır.

Kırmızı Oda kumru nerede çekildi?

Kırmızı Oda çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor. Mekanlar genelde Beykoz ve Üsküdar ilçelerinde yayılmış durumda. Birkaç sahne ise Ortaköy'de çekildi. Kırmızı Oda, Çamlıca Tepesi ve Şile sahillerinde de çekim gerçekleştiriyor.

Kırmızı oda hangi semtte çekiliyor?

Ağırlıklı olarak dizi Beykoz ve Üsküdar ilçeleri civarlarında çekiliyor. Birkaç sahne ise Ortaköy'de çekilmiştir. Kırmızı Oda, Çamlıca Tepesi ve Şile sahillerinde de çekim gerçekleştiriyor. Dizide yer alan klinik ise İstanbul Beykoz'da bir dizi platosundadır.

Seyran dizisi nerede çekiliyor TRT Kurdi?

Çekimleri Batman, Hasankeyf ve Gercüş'te yapılan Seyran Dizisi, izleyiciyle buluşmaya başladı. 30 bölümlük Seyran Dizisinin çekimleri, Batman ve ilçelerinde tamamlandı. Batman, Hasankeyf ve Gercüş'te çekilen dizi, Ramazan Ayı boyunca her gün saat 20.15'te TRT Kürdî ekranında izleyici ile buluşmaya başladı.

Suruçta hangi dizi çekiliyor?

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde TRT KURDİ'de oynayan Pivaz(Soğan) dizisinin çekimleri başladı. TRT KURDİ kanalında yayınlanan Pivaz(Soğan) dizisinin çekimleri Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde yapılıyor.