Altın yoğurt kürü ne zaman yenir?

İçindekiler:

  1. Altın yoğurt kürü ne zaman yenir?
  2. Altın yoğurt kürünün içinde ne var?
  3. Curcumin 500 altın yoğurt kürü evde nasıl yapılır?
  4. Altın yoğurt kürü nasıl tüketilir?
  5. Yoğurt kürü günde kaç kez yenir?

Altın yoğurt kürü ne zaman yenir?

Hazırlamış olduğunuz karışımı yemek yemeden 1 saat önce tüketmeniz gerekmektedir. Yemek saatine kadar bol su tüketin. Kürünüzü günlük taze olarak hazırlayın. Bu kür hem sizi tok tutacak hem de içerisindeki baharatlar sayesinde hızlı kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Altın yoğurt kürünün içinde ne var?

Zayıflatan Altın Yoğurt Tarifi İçin Malzemeler
  • 3 yemek kaşığı köy yoğurdu.
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tarçın.
  • 1 çay kaşığı zerdeçal.
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı zencefil.
BE

Curcumin 500 altın yoğurt kürü evde nasıl yapılır?

Tarifi ise oldukça basittir. 2-3 kaşık yoğurdun içerisine yaklaşık olarak 1 tatlı kaşığı curcumin koymak ve karıştırdıktan sonra tüketmek yeterli olacaktır. Akşam yemeklerinden yaklaşık olarak yarım saat önce tüketilmesi gereken bu kürü düzenli olarak yemek faydalı olacaktır.

Altın yoğurt kürü nasıl tüketilir?

Yağ yakımı için altın yoğurt küründen bahseden Tanoğlu, "Gece uyumadan yarım saat önce tüketilmesini tavsiye ettiği kür için 2 yemek kaşığı kadar yoğurt içine, her birinden tepeleme bir çay kaşığı kadar zerdeçal, zencefil ve karabiber ekliyoruz. Son olarak üzerine yarım limon sıkıyoruz.

Yoğurt kürü günde kaç kez yenir?

Hazırlanan yoğurt kürlerinin uygulama süresi içerisindeki besinlere göre farklılık gösterebiliyor. Ancak bu yoğurt kürlerinin dört günden fazla uygulanmaması daha doğru oluyor. Sağlıklı ve doğru sonuçların alınabilmesi için yoğurt kürünün üç gün tüketilmesi yeterli. Bu kürler iki haftada bir tekrarlanabilir.