PUBG yeni güncelleme ne zaman 15?

İçindekiler:

  1. PUBG yeni güncelleme ne zaman 15?
  2. PUBG yeni güncelleme kaç mb?
  3. PUBG Mobile Android nasıl indirilir?
  4. PUBG Mobile 13 güncellemesi kaç MB?
  5. PUBG Mobile 10 Güncelleme kaç gb?
  6. PUBG yi nasıl indirebilirim?
  7. PUBG Mobile 15 guncellemesi ne zaman gelecek?
  8. PUBG Mobile 16 güncelleme ne zaman gelecek?
  9. PUBG Mobile güncellemesi kaç gb?

PUBG yeni güncelleme ne zaman 15?

PUBG Mobile 1.5 güncellemesi 6 Temmuz 2021'de gelecek. Güncellemenin 6 Temmuz'da geleceği resmi olarak açıklanmadı ancak ön kayıt yaptıranlarda oluşan bir sızıntı bu tarihi ortaya çıkardı. Bu sızıntı sonucu diyebiliriz ki yeni güncelleme Ignition 6 Temmuz tarihinde piyasaya sürülmüş olacak.

PUBG yeni güncelleme kaç mb?

Android için PUBG Mobil Kaç MB sorusunun yanıtı 674 MB olarak aktarılabilir. İOS kullanıcıları ise App Store üzerinden işlem yapacaktır. 892 MB olarak İOS tabanlı cihazlarınıza oyunu indirebilirsiniz.

PUBG Mobile Android nasıl indirilir?

Pubg Mobile Nasıl İndirilir ve Yüklenir? Pubg mobile oyununu indirmek için öncelikle bir market uygulamasına giriş sağlamanız gerekiyor. Eğer Android kullanıcısı iseniz google play store, ios kullanıcısı iseniz app store uygulamasına girerek arama butonuna Pubg mobile yazarak ilk çıkan seçenekte indirebilirsiniz.

PUBG Mobile 13 güncellemesi kaç MB?

Yayınlanan güncelleme, yaklaşık 440 MB'lık bir alan kaplıyor.

PUBG Mobile 10 Güncelleme kaç gb?

Playerunknown's Battlegrounds ile birlikte Battle Royale türüne tabiri caiz ise hükmeden geliştirici ekip, oyunun 1.0 güncellemesini bugün yayınladı. 1.0 güncellemesi ile birlikte tam sürüme geçen oyunun güncelleme boyutu ise 12 GB olarak ayarlanmış durumda.

PUBG yi nasıl indirebilirim?

Android Telefon İçin PubG Nasıl İndirilir?
  1. Telefonunuzun veya tabletinizin Google Play Store uygulamasıyla indirme yapabilirsiniz.
  2. Play Store'dan PubG Mobile'ı indirmek için TIKLAYINIZ!
  3. Bu sayfa sizi oyunla ilgili detayların yer aldığı ekrana yönlendirecek.
  4. İndir butonuna basarak cihazınıza oyunu indirin.
Daha fazla öğe...

PUBG Mobile 15 guncellemesi ne zaman gelecek?

Bu yüzden birçok insan yeni sezonla birlikte tekrardan oyuna dönecek gibi duruyor. 1.5 güncellemesi açıklanan bilgilere göre 6 Temmuz tarihinde gelecek. Güncellemeyle birlikte oyuna yeni silah skinleri ve yeni bir harita eklenecek.

PUBG Mobile 16 güncelleme ne zaman gelecek?

1.6 Güncellemesi'ne hazırlanan oyun için güncelleme tarihi de belli oldu. Oyunun resmi sosyal medya hesaplarından verilenbilgiye göre yeni güncelleme 14 Eylül'de oyuna eklenecek.

PUBG Mobile güncellemesi kaç gb?

Güncellemeyle birlikte en dikkat çeken gelişmeler ise Erangel 2.0 haritası ve anti-hile yazılımı oldu. Mobil oyun dünyasının öne çıkan oyunlarından olan PUBG Mobile tarihinin en büyük güncellemesini aldı. PUBG Mobile 1.0 güncellemesi; Android cihazlar için yaklaşık 1.8 GB, iOS için ise 2.17 GB boyutunda olacak.