Telegram nedir güvenilir mi?

İçindekiler:

  1. Telegram nedir güvenilir mi?
  2. Telegram nasıl kullanilir özellikleri?
  3. Telegram nasıl bişey?
  4. Telegram da neler var?
  5. Telegram yükleyince bildirim gider mi?
  6. Telegram silinirse ne olur?
  7. Telegramda birini ekleyince bildirim gider mi?
  8. Telegram da herkes mesaj atabilir mi?
  9. Telegram da iletilen mesajlar nedir?
  10. Telegram kanal sahibi üyeleri görebilir mi?
  11. Telegram da durum paylaşma var mı?

Telegram nedir güvenilir mi?

Rus programcısı Pavel Durov tarafından oluşturulan Telegram, çoklu platform desteği sunan, oldukça güvenli anlık sesli ve görüntülü mesajlaşma servisidir. ... Normal Telegram sohbetleri hala şifreli ancak uçtan uca değil. Telegram'da sohbetleri PIN Kodu ve şifre korunabiliyor.

Telegram nasıl kullanilir özellikleri?

TELEGRAM'IN ÖZELLİKLERİ - Telefon numarası ile kayıt olunmasına rağmen telefon numarası verilmeden kullanıcı adı ile görüşme yapılır. - Mesajlar Telegram dahil, üçüncü kişilere iletilmesi engellidir. - Görüntülü ve sesli mesaj özellikleri sunar. - Gönderilen mesajı belirli bir süre sonra yok eden özelliği vardır.

Telegram nasıl bişey?

Telegram, çoklu platform desteği sunan, güvenli anlık mesajlaşma servisidir. Rus programcısı Pavel Durov tarafından yaratılmıştır. Telegram istemcileri hem mobil (Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu Touch) hem de masaüstü sistemleri (Windows, OS X, Linux) için mevcuttur. Ağustos 2013'te yayın hayatına başlamıştır.

Telegram da neler var?

Telegram'ın özellikleri neler?
  • Uygulama bulut tabanlıdır. Bu sayede yazılım, her platformda saniyeler içerisinde karşınıza gelir, içerik eşleştirilir.
  • Telefon numarası ile kayıt olunur. Ancak istenilen irtibatlarda telefon numarası verilmeden kullanıcı adı ile görüşme yapılabilir.
  • Gizli sohbet imkânı bulunur.

Telegram yükleyince bildirim gider mi?

Telegram'a katıldıktan sonra sizin bu platforma giriş yaptığınıza dair bildirimler rehberinizde kayıtlı olan herkese gidecektir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken en önemli şey bildirimlerin sadece sizden önce Telegram kullanan kişilere gönderildiğidir.

Telegram silinirse ne olur?

Telegram hesap silme işleminde kullanıcı hesabına ait olan veriler silinir. Sonrasında veriler hiçbir şekilde geri gelmez. ... Hesap silme işleminden sonra veriler de genel olarak silinmektedir.

Telegramda birini ekleyince bildirim gider mi?

TELEGRAM'DA KATILDI BİLDİRİMİ KİME GİDER? Telegram'a katıldıktan sonra sizin bu platforma giriş yaptığınıza dair bildirimler rehberinizde kayıtlı olan herkese gidecektir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken en önemli şey bildirimlerin sadece sizden önce Telegram kullanan kişilere gönderildiğidir.

Telegram da herkes mesaj atabilir mi?

Uygulamadaki herhangi bir kullanıcının telefon numaranızı görebilmesi, sizi bir gruba dahil etmelerine veya tanımasanız bile size bir mesaj göndermelerine izin veren şeydir. Bunu gizleyerek, yabancılar yalnızca kullanıcı adınızı biliyorlarsa ekleyebilirler.

Telegram da iletilen mesajlar nedir?

Telegram'da bir mesaj attığınızda mesajın iletildiği ve okunduğu anlar Telegram tarafından tutulur. Mesajınız okunduğunda bu konuda sizi bilgilendirir. Telegram mesajın okunduğunu mesajın yanındaki tiklerden anlayabilirsiniz. ... Mesajınızın yanında iki tik varsa mesajın okunduğu anlamına gelir.

Telegram kanal sahibi üyeleri görebilir mi?

Bu şekilde, herkes grubun tüm sohbet geçmişini görüntüleyebilir ve mesaj göndermek için katılabilir.

Telegram da durum paylaşma var mı?

Maalesef kötü haber şu ki Telegramda henüz story yani durum paylaşımı yapma özelliği bulunmamaktadır. Henüz 2013 yılında hizmete girmiş olan mobil uygulama o günden bu yana kendisin geliştirmeye devam ediyor. ... Telegram mobil uygulaması özelliklerini geliştirmeye devam ediyor.