Çukurun ninjası kim?

İçindekiler:

  1. Çukurun ninjası kim?
  2. Cukurun Maskelisi kim?
  3. Çukurda maskeli adama ne oldu?
  4. Cukura yeni giren kim?
  5. Çukurdaki yüzü kapalı adam kim?
  6. Çukurdaki masal kim?
  7. Çukur Emmi öldü mü?
  8. Cukur Kemal nasıl öldü?
  9. Maskeli Kemal mi?
  10. Çukur 2 sezon oyunculari kimler?
  11. Masal Koçovalı kimdir?
  12. Mila Sancak kimin kızıdır?
  13. Emmi kaçıncı bölümde öldü Çukur?
  14. Çukur Kemal hangi bölümde öldü?
  15. Kemal hangi bölümde ölüyor?
  16. Çukur Siyahlı adam kim?
  17. Cukurdaki masal kimin kızı?

Çukurun ninjası kim?

Filinta ile ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yaşayan Uğur Yıldıran; Show TV ekranlarında yayınlama; Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın Çukur dizisinde Kemal karakterini canlandırıyor.

Cukurun Maskelisi kim?

Yamaç'a hayatının dayağını atan maskeli ve gizemli adam Çukur dizisinde daha önce hayatını kaybederek diziye devam eden Kemal'den başkası değil. Gizemli ve maskeli adamı daha önce Kemal rolünü canlandıran Uğur Yıldıran canlandırıyor.

Çukurda maskeli adama ne oldu?

Sezon 34. Bölümünde (126. Bölüm) Daha önce Yamaç'ı çok fena dövmeyi başaran Maskeli bu sefer deplasmandaydı. Kendi mahallesinde olmasının avantajını iyi kullanan Yamaç, Maskeli'nin sonunu getirdi. Murtaza'nın vedası... Yaşadığı acıyı ağıt yakarak dile getiren Murtaza günün ilk ışıklarıyla hayatına son verdi.

Cukura yeni giren kim?

Başarılı oyuncu Sarp Akkaya, dizinin yeni bölümünde Cumali Amca'nın son kozu olarak gördüğü Şahram karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Dördüncü sezonuyla 7 Haziran akşamı büyük final yapmaya hazırlanan 'Çukur'un oyuncu kadrosuna Sarp Akkaya dahil oldu.

Çukurdaki yüzü kapalı adam kim?

KEMAL, ÇUKUR'A MASKELİ DÖVÜŞÇÜ OLARAK GERİ DÖNDÜ Gizemli ve maskeli adamı daha önce Kemal rolünü canlandıran Uğur Yıldıran canlandırıyor.

Çukurdaki masal kim?

Masal Koçovalı Efsun ve Yamaç'ın kızıdır.

Çukur Emmi öldü mü?

Çukur dizisinde Celasun, Karaca gibi sevilen karakterler ölerek diziden ayrılmıştı. Çukur'un Emmi'si Kadir Çermik'in de diziden ayrıldığı belirtildi. Çukur Emmi öldü mü? ... Ay Yapım imzalı dizinin 126. bölümde usta oyuncu Müfit Kayacan'ın oynadığı Cumali amca, Kadir Çermik'in hayat verdiği Emmi'yi öldürüyor.

Cukur Kemal nasıl öldü?

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un 79. bölümünde Yamaç'ı korumak için kendisini Azer'in sıktığın kurşunların önüne atan Kemal, vuruldu.

Maskeli Kemal mi?

Edinilen bilgiye göre maskeli olarak dizide rol alan oyuncunun daha önceki bölümlerde Kemal rolü ile dizide yer alan Uğur Yıldıran olduğu belirtiliyor. Yıldıran, Çukur dizisinin aksiyon senaristliği görevinde de bulunuyor.

Çukur 2 sezon oyunculari kimler?

Çukur S02 oyuncuları
  • Aras Bulut İynemli.
  • Dilan Çiçek Deniz.
  • Erkan Kolçak Köstendil.
  • Perihan Savaş
  • Ercan Kesal.
  • Öner Erkan.
  • Rıza Kocaoğlu.
  • Nebil Sayın.
Daha fazla öğe...

Masal Koçovalı kimdir?

27 Temmuz 2018 doğumlu olan Çukur'un Masal'ının gerçek adı Mila Sancak... Büyümüşte küçülmüş havalarındaki Çukur Masal'ı Mila Sancak, Hande Aytar Cast ajansına bağlı minik bir oyuncu... Mila Sancak'ı ileride daha birçok dizide göreceğiz gibi gözüküyor.

Mila Sancak kimin kızıdır?

Mila Sancak Yamaç ve Efsun'un Kızı...

Emmi kaçıncı bölümde öldü Çukur?

Çukur 4. Sezon 35. Bölümünde (127. Bölüm) Emmi'nin cenazesi Koçovalılar'ın mezarlığında toprağa verildi.

Çukur Kemal hangi bölümde öldü?

Çukur'un 3. Sezon 13. Bölümünde (80. Bölüm); Çukur'un en sevilenlerinden biri olan Kemal'in ölümü tüm mahalleliyi derinden etkiledi.

Kemal hangi bölümde ölüyor?

Kemal Ölüyor! - Kırgın Çiçekler 84.Bölüm.

Çukur Siyahlı adam kim?

Bölüm içinde Cengiz Erdenet'i öldürmeye gelen Çukur'un insanlarına değişik tuzaklar kurarak saldıran siyah maskeli adam kimliği merak konusu oldu. ÇUKUR SİYAH MASKELİ ADAM KİM? Çukur 111. Bölüm siyah maskeli adam Çağatay Erdenet tarafından getirildi.

Cukurdaki masal kimin kızı?

Masal Koçovalı Efsun ve Yamaç'ın kızıdır.