Adrasan Olimpos arası kaç kilometre?

İçindekiler:

  1. Adrasan Olimpos arası kaç kilometre?
  2. Antalya Olimpos arası kaç TL?
  3. Adrasan Antalya arası kaç km?
  4. Antalya merkezden Olimpos a nasıl gidilir?
  5. Adrasan Plajı Ücretli mi?
  6. Antalya Olimpos arası kaç saat?
  7. Antalya Olimpos arası otobüsle kaç saat?
  8. Antalya otogardan Adrasana nasıl gidilir?
  9. Olimpos a nasıl gidilir 2021?
  10. Antalya otogardan Çıralı'ya nasıl gidilir?
  11. Adrasan'da deniz nasıl?
  12. Adrasan koyuna arabayla gidilir mi?
  13. Antalya Olimpos arası otobüs kaç saat?
  14. Manavgat Olimpos kaç saat?
  15. Antalya Adrasan arası otobüsle kaç saat?
  16. Adrasan otobüsleri nereden kalkıyor?
  17. Olimpos Plajı Ücretli mi?

Adrasan Olimpos arası kaç kilometre?

Adrasan Olimpos arası 12 kilometredir. Yolculuk yaklaşık 15 dakika sürmektedir. Kemer Olimpos arası 40 kilometredir.

Antalya Olimpos arası kaç TL?

Otogar/Olimpos Ulaşım Bilet ücreti kişi başı tek yön 10 TL'dir. Biletinizi alırken otobüs şoförüne sizi Çıralı-Olimpos kavşağında bırakmasını söylediğinizden emin olun. Otogardan Olimpos kavşağında otobüs ile yolculuk yaklaşık 1,5 saat sürmektedir. Otobüsler her yarım saatte bir hareket etmektedir.

Adrasan Antalya arası kaç km?

Ankara Adrasan arası 610 kilometre mesafede yer almaktadır. Antalya Adrasan arası 80 kilometre mesafede yer almaktadır. Bursa Adrasan arası 640 kilometre mesafede yer almaktadır.

Antalya merkezden Olimpos a nasıl gidilir?

Antalya Otogarının Antalya İlçeler Terminalinden kalkan Kumluca, Finike, Kaş, Fethiye yönüne kalkan minibüslerle Olimpos'a gidebilirsiniz. Çiçek Tur, Kumluca Koop, Finike Koop, Batı Antalya Tur dolmuşlarını veya otobüslerini tercih edebilirsiniz. 2019 için Olimpos dolmuşları ulaşım fiyatı 15 TL.

Adrasan Plajı Ücretli mi?

Adrasan'nın yaklaşık 2 km.lik kumsalı oldukça uzun ve manzarası muhteşem. Adrasan Plajı'na giriş ücretsiz ancak şemsiye (5 TL) ve şezlong (10 TL) isterseniz ücret ödüyorsunuz.

Antalya Olimpos arası kaç saat?

¥ Antalya - Olimpos arası 85 kilometre ve araçla 1 buçuk saat sürmektedir. ¥ Bursa - Olimpos arası 620 kilometre ve araçla 8 saat sürmektedir.

Antalya Olimpos arası otobüsle kaç saat?

Antalya merkez ile Olimpos Plajı arasındaki mesafe 85 km. 74 km'si ana yol 11 km'si ara yoldan oluşan bu mesafe özel araçla 1,5 saatte gidilirken; otobüs ve minibüs aktarması ile 2 saati buluyor.

Antalya otogardan Adrasana nasıl gidilir?

Antalya Otogarı'nın ilçe terminalinden Adrasan'a düzenli dolmuş seferleri yapılıyor. Olimpos Çavuşköy sapağında indikten sonra Adrasan'a düzenli seferleri bulunan minibüsleri kullanarak Adrasan'a gelmeniz mümkün. Kumluca Otogarı'ndan da Adrasan'a dolmuş seferleri var. Yaz döneminde seferler sıklaşıyor.

Olimpos a nasıl gidilir 2021?

Olimpos Plajı'na ulaşım Antalya'dan Kumluca istikametine giden kara yolundan Çıralı sapağını takip ederek sağlanır. Olimpos Plajı giriş ücreti 2021 yılında da sadece antik kenti gezenlerden alınmaktadır. Antik kent bilet ücreti ise 40 liradır. Yani sadece plajı ziyaret edenler herhangi bir ücret ödememektedir.

Antalya otogardan Çıralı'ya nasıl gidilir?

Antalya otogarından Kumluca-Kaş istikametine giden Çiçek tur veya Antalya tur otobüslerine binip Çirali yol kavsaginda inebilirsiniz. Orada Çirali Dolmuşlarına binerek Çıralı' ya gelebilirsiniz.

Adrasan'da deniz nasıl?

SAHİLİN GÜNEY KISMI İSE İNCE KUMLU VE YAKLAŞIK 20 M AÇILSANIZ BİLE AYAKLARINIZIN YERE BASACAĞI KADAR SIĞ BİR DENİZE SAHİPTİR. ADRASAN SAHİLİ GERÇEK BİR DOĞA HARİKASIDIR. GENELLİKLE ÖĞLEDEN SONRA ÇIKAN VE KARADAN DENİZE DOĞRU ESEN BATI RÜZGÂRI SAYESİNDE KOY, DALGASIZ VE BİR GÖL GİBİ SAKİN BİR DENİZE SAHİPTİR.

Adrasan koyuna arabayla gidilir mi?

Adrasan Sahiline hususi aracınızla veya şehir içi otobüsleri ile ulaşabilmeniz mümkündür. Hususi aracınız ile Antalya merkezden Kemer İstikametine doğru gideceksiniz. Kemer'i geçtikten sonra yaklaşık 55 kilometre süren yolda sırasıyla Çamyuva, Faselis ve Tekirova'yı geçip Olimpos-Çavuşköy sapağından sola döneceksiniz.

Antalya Olimpos arası otobüs kaç saat?

Antalya merkez ile Olimpos Plajı arasındaki mesafe 85 km. 74 km'si ana yol 11 km'si ara yoldan oluşan bu mesafe özel araçla 1,5 saatte gidilirken; otobüs ve minibüs aktarması ile 2 saati buluyor.

Manavgat Olimpos kaç saat?

Mesafe ve Yakıt Detayları
UlaşımMesafeSüre
Araç Yolculuğu156 Km2 saat 22 dakika
Uçak Yolculuğu102 Km38 dakika

Antalya Adrasan arası otobüsle kaç saat?

Antalya gezilecek yerler listesindeki Adrasan'a Antalya'dan yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculukla ulaşım mümkün.

Adrasan otobüsleri nereden kalkıyor?

Adrasan'a gelmek için Antalya otobüs terminalindeki ilçeler terminalinden Batı Antalya ve Çiçek tur minibüslerine binebilirsiniz. Her gün Antalya'dan Adrasan'a karşılıklı seferler düzenliyor.

Olimpos Plajı Ücretli mi?

Antik Kent içinde Plaja inen yol üzerinde tarihi havuz tatil yapanlar tarafından serinlemek amacıyla kullanılır. Plaj antik kent içinde yer aldığından dolayı plaja girişlerde ücret alınmaktadır. Olimpos Antik Kenti giriş 2020 yılında 30 TL olarak belirlenmiştir.