Doktorlar dizisi Ela kim?

İçindekiler:

  1. Doktorlar dizisi Ela kim?
  2. Doktorlar Ela dizide kiminle evlendi?
  3. Doktorlar dizisinde Yasemin Özilhan ın rolü nedir?
  4. Doktorlar Ela kimin kızı?
  5. Doktorlar Kader gerçek ismi nedir?
  6. Doktorlar Ela Levent evlendi mi?
  7. Doktorlar Ela kaç yaşında?
  8. Yasemin Özilhan doktorlarda kaç yaşında?
  9. Doktorlar Ela değişti mi?
  10. Ela Levent evlendi mi?
  11. Doktorlar Yasemin Özilhan neden ayrıldı?
  12. Doktorlar Ela dublaj mı?

Doktorlar dizisi Ela kim?

Gerçek hayattaki ismi Yasemin Ergene olan güzel oyuncu, dizi bittikten sonra mesleği bıraktı. Doktorlar dizisinde Ela rolünde olan Yasemin Ergene, stajer hekimi oynuyordu. Dizide Kerem Cem ile beraber başrolde yer alan Yasemin Ergene, kısa sürede ülkenin en popüler genç oyuncularından birisi haline gelmişti.

Doktorlar Ela dizide kiminle evlendi?

Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, 16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmiştir.

Doktorlar dizisinde Yasemin Özilhan ın rolü nedir?

Doktorlar dizisindeki karakteri “Doktor Ela” karakterine hayat verecek olan Özilhan, diziden elde ettiği geliri de bir vakıfa bağışlayacak. Yasemin Ergene Özilhan, Doktorlar dizisinde Ela karakteri ile hafızalara kazınmıştı.

Doktorlar Ela kimin kızı?

İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun olan Yasemin Ergene Özilhan16 Temmuz 2011 tarihinde İşadamı İzzet Özilhan ile evlendi. Emine (d.2012) ve Ela (d.2013) adında iki kızı vardır.

Doktorlar Kader gerçek ismi nedir?

Oyuncular
OyuncuKarakterUzmanlık
Aysun KayacıKader DenizhanAsistan
Mehmet AslanBurak KuzeyAsistan
Özgül KavrukBilge TunaKadın-Doğum Cerrahı
Elif ÖzelAyla ŞenolResepsiyonist
24 satır daha

Doktorlar Ela Levent evlendi mi?

Dizinin finalinde Doktor Levent ile mutluluğu yakalayamayan Doktor Ela gözyaşlarıyla herkesi üzmüştü. Dizi bittikten sonra güzel oyuncu Yasemin Ergene aradığı aşkı buldu ve 2011'de İzzet Özilhan'la evlendi.

Doktorlar Ela kaç yaşında?

Yasemin Özilhan Hamburg doğumlu eski model ve Türk oyuncudur. Evlenmeden önceki soy ismi Ergene'dir. Yasemin Özilhan oyunculuktaki en büyük yükselişini Doktorlar dizisi Ela karakteri ile yapmıştır.

Yasemin Özilhan doktorlarda kaç yaşında?

Yasemin Özilhan, 'te Hamburg'da doğdu. Türk oyuncu ve eski model. Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Özilhan, 2008 yılından beri oyunculuk yapmıyor.

Doktorlar Ela değişti mi?

Doktorlar Ela karakterini canlandıran Yasemin Özilhan dizideki sürpriz vedası ile ilgili o dönemde verdiği röportajda şunları söyledi: Ayrılık kararını çok önceden almıştım. Orada 26 bölüm sözleşmesiz çalıştım. 26 bölüm önce sözleşmem bitti ama onları kırmamak için devam ettim.

Ela Levent evlendi mi?

Ela kendinden yaşca büyük olan bir Fransız ile evlidir ve yeniden hastanede işe başlar. İlk günden onu bir sürpriz beklemektedir. Fikret Ela'yı tıp fakültede verilecek bir konferansta Levent'i asiste etmekle görevlendirir.

Doktorlar Yasemin Özilhan neden ayrıldı?

'Doktorlar' Dizisinin Başrol Oyuncularından Yasemin Ergene Bir Süredir Nişanlı Olduğu, İşadamı Tuncay Özilhan'ın Oğlu İzzet Özilhan ile Düğün Hazırlıklarını Sürdürüyor. ... 'Doktorlar' dizisinde güzel bir çıkış yakalayan oyuncu, nişanlısının isteği üzerine diziden ayrıldı.

Doktorlar Ela dublaj mı?

Yıllar önce Doktorlar dizisindeki halinden adeta eser yoktu. ... Zira Doktorlar dizisinde dublaj yapılarak farklı bir kişi tarafından seslendirilen oyuncu, Mucize Doktor'da kendi sesi ile yer aldı. 15.bölüm fragmanında sesini net bir şekilde duyabilirsiniz.