Istedigim plakayı nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. Istedigim plakayı nasıl alabilirim?
  2. Özel isimli plaka nasıl alinir?
  3. Sıfır araç plaka işlemleri nasıl yapılır?
  4. Sıfır araç plakası nasıl alınır?
  5. Plakaya sadece isim yazılır mı?
  6. Türkiye plakası nasıl olur?

Istedigim plakayı nasıl alabilirim?

Ancak notere girmeden önce eski plakanızı sökün. Notere işlem sırasında eski plakalarınızı verin. Satış işlemi sonrasında noterden aldığınız belgelerle, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na giderek işlemi tamamlayın. Plakanızı burada bastırarak ortalama 1 saat gibi kısa bir süre içerisinde teslim alabilirsiniz.

Özel isimli plaka nasıl alinir?

Emniyetten aldığınız makbuz ile birlikte notere gitmeniz gerekir. Notere gittiğinizde özel plaka istediğinizi belirtin. İşlemler tamamlandıktan sonra noterin verdiği belgeyi alarak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na gitmeniz gerekir.

Sıfır araç plaka işlemleri nasıl yapılır?

Plaka Alma İşlemleri Sıfır bir araç alıyorsanız işiniz çok kolay. Trafik müşavirleri ya da aracınızı aldığınız bayi sistemden plaka sorgulayarak, hangi trafik şubesinde olduğunu görüyor. Daha sonra araç sahibi olarak sistemden plakayı ayırtıyorsunuz ve şubeye giderek harcını ödedikten sonra plakaya sahip oluyorsunuz.

Sıfır araç plakası nasıl alınır?

Sıfır plaka alma işlemine, aracınızı aldığınız bayi sisteminden araç plakasını sorgulayarak başlarsınız. Aracınız için tanımlanan plakayı ayırdıktan sonra, plakayı almak için Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesine gitmeniz ve harcı ödedikten sora plakayı almanız yeterlidir.

Plakaya sadece isim yazılır mı?

Özel plakalar yada tam adı ile ad soyad veya unvan içeren plakaları almak aslında sanıldığı kadar zor bir işlem değil. Daha sonra ise şirket için gerekli evraklar(kaşe vs.), şahıs ismi için ise kimlik belgesi gerekiyor. ...

Türkiye plakası nasıl olur?

Türkiye. Ülkemizdeki plaka sistemi oldukça standart. İki haneli şehir plaka kodunun (34) yanında 1, 2 (NH) veya 3 harf; onu takiben ortadaki harf sayısına göre 2, 3 veya 4 (9258) haneli rastgele bir sayı.