Öğrenci kartı için ne lazım?

İçindekiler:

  1. Öğrenci kartı için ne lazım?
  2. Öğrenci akbili nasıl nereden alınır?
  3. Ankara Öğrenci kartı kaç TL?
  4. EGO öğrenci kartı nasıl alınır?
  5. EGO öğrenci abonman kartı nasıl alınır?
  6. EGO öğrenci kartı kaç TL 2021?
  7. EGO ogrenci karti icin ne gerekli?

Öğrenci kartı için ne lazım?

  • Öğrenci Belgesi.
  • Nüfus Cüzdanı
  • 1 Adet Vesikalık Fotoğraf.
  • 10 TL kart ücreti.
BE

Öğrenci akbili nasıl nereden alınır?

Öğrenci akbili başvurusu için kişilerin internet sitesinden online başvuru yapması gerekiyor. Fotoğrafını ve kişisel bilgilerini doldurarak, öğrenci akbili başvurularını gerçekleştirebilir. Başvurular incelenerek kısa süre içinde onaylanır ve kargoyla gönderilir.

Ankara Öğrenci kartı kaç TL?

Ankarakart ile biniş ücreti 3 lira 25 kuruş oldu Ayrıca, EGO Genel Müdürlüğünün önümüzdeki günlerde hayata geçirmeyi planladığı yeni uygulama ile öğrenciler, 60 liraya alacakları 200 binişlik öğrenci EGO abonman kartı ile seyahat edebilecek.

EGO öğrenci kartı nasıl alınır?

Öğrenci Abonman İşlemleri: - Kart İşlem Merkezlerinden (Kızılay, Akköprü, Dikimevi, Beşevler ve EGO Genel Müdürlüğü) ise Abone Kart İşlemleri tarihinden itibaren NAKİT olarak yapılabilir.

EGO öğrenci abonman kartı nasıl alınır?

Ankarakart Abonman yani indirimli kart başvurusu yapmak için ilgili kart işlem merkezlerine başvuruda bulunmanız yeterli olacaktır. Öğrenci olduğunuza dair çeşitli belgeleri ve vesikalık fotoğrafınızı götürdüğünüz takdirde oldukça hızlı bir şekilde indirimli kartınız çıkartılacaktır.

EGO öğrenci kartı kaç TL 2021?

Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1, lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

EGO ogrenci karti icin ne gerekli?

EGO ULAŞIM KARTLARI
  • Nüfus cüzdanı
  • Son bir ay içerisinde alınmış öğrenci belgesi.
  • Bir adet vesikalık fotoğraf.