Sahil Güvenlik başvuru ne zaman?

İçindekiler:

  1. Sahil Güvenlik başvuru ne zaman?
  2. Sahil Guvenlik uzman erbas basvuru sonucları ne zaman acıklanacak?
  3. Sahil Güvenlik başvuru nereden yapılır?
  4. MSÜ Sahil Güvenlik Okulu nerede?
  5. Sahil güvenlik ne kadar maaş alır 2021?

Sahil Güvenlik başvuru ne zaman?

Başvurular, 21-30 Eylül tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/sahil-guvenlik-komutanligi-is-basvurusu internet adresi üzerinden yapılacak. Tüm branşların veya bazı branşların başvuru sayısında istenilen sayıya ulaşılamazsa idare tarafından başvuru süresi, tüm branşlar veya bazı branşlar için uzatılabilecek.

Sahil Guvenlik uzman erbas basvuru sonucları ne zaman acıklanacak?

Başvuru sonuçları, yazılı sınav ile ikinci seçim aşamalarına girecek adayların listesi ve adayların bu sınavlara gelirken yanlarında getirecekleri belgeler www.sg.gov.tr internet adresinden tarihinden sonra ilan edilecek.

Sahil Güvenlik başvuru nereden yapılır?

Sahil Güvenlik Komutanlığı başvurusu, 21- tarihleri arasında sadece e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru sonuçları adaylara www.sg.gov.tr adresi üzerinden ilan edilecek.

MSÜ Sahil Güvenlik Okulu nerede?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi; halen Beytepe Yerleşkesi (Şehit Korgeneral İsmail Selen Kışlası) ve Şehit Tuğgeneral Bahtiyar AYDIN Kışlasında (Hirfanlı) ve Jandarma Astsubay meslek Yüksek Okulu (Bursa/Işıklar) olmak üzere üç farklı yerde faaliyet göstermektedir.

Sahil güvenlik ne kadar maaş alır 2021?

Bu görevleri icra eden personeller 2021 yılında ortalama 8-10 bin TL maaş alırlar. Astsubay sahil güvenlik maaşları 2022 ise ortalama 9-12 bin TL civarındadır.