Güzellik merkezleri kapanıyor mu?

İçindekiler:

  1. Güzellik merkezleri kapanıyor mu?
  2. Tam kapanmada güzellik merkezleri kapalı mı?
  3. Güzellik merkezleri ne zaman kapatılacak?
  4. Berber ler açık mı?
  5. Kuaförler açık mı kapalı mı?
  6. 17 Mayıs güzellik merkezleri açılacak mı?
  7. Kuaförler kapandı mi?
  8. Berberler hangi günler açık?
  9. Kuaförler ne zaman kapanıyor?

Güzellik merkezleri kapanıyor mu?

"Genelge ile güzellik merkezlerinin/salonlarının faaliyetlerine tarihine kadar geçici olarak ara verildiğinden hem kuaför hem de güzellik merkezi/salonu niteliğinde olan işyerleri Ramazan ayı boyunca sadece kuaförlük hizmeti sunabilecekler, güzellik merkezi/salonu hizmetlerini ise sunamayacaklardır."

Tam kapanmada güzellik merkezleri kapalı mı?

Vaka sayılarının yüksek seviyelerde olması nedeniyle alınan tam kapanma kararının ardından 17 günlük sokağa çıkma yasağında muaf olan işletmeler belirlendi. Genelgede, açık olmaya devam edebilecek iş yerleri arasında berber ve kuaförler yer almıyor. Tam kapanmada berberler ve kuaförler kapalı olacak.

Güzellik merkezleri ne zaman kapatılacak?

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine “Kısmi Kapanma” konulu genelge gönderdi. Genelge ile güzellik merkezlerinin/salonlarının faaliyetlerine tarihine kadar geçici olarak ara verildi.

Berber ler açık mı?

BERBERLER VE KUAFÖRLER HAFTA İÇİ ÇALIŞMA SAATLERİ Kuaförlerin ve berberlerin çalışma saatleri kademeli normalleşme süreci için düzenlendi. Kuaförler ve berberler 1 Haziran'a kadar hafta içi 07:00-20:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Kuaförler açık mı kapalı mı?

Genelgeye göre; berber ve kuaförler de hafta içi 07.00-20.00 saatleri arasında, belirlenen hijyen kuralları kapsamında hizmet vermeye devam ediyor. Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak hafta sonlarında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcıların 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösteriyor.

17 Mayıs güzellik merkezleri açılacak mı?

GÜZELLİK MERKEZLERİ NE ZAMAN AÇILACAK? ... Tam Kapanma Genelgesi'ne göre güzellik merkezlerinin/salonlarının faaliyetlerine 17 Mayıs 2021 tarihine kadar geçici olarak ara verildi. Tam kapanma 17 Mayıs'ta sona erecek.

Kuaförler kapandı mi?

Yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok karar açıklandı. Berberler ve kuaförlerin faaliyetleri bir sonraki karara kadar kapatıldı. yani Perşembe akamı saat 19.00'dan başlayın Pazartesi sabah 05.00'e kadar tam kapanmaya geçiyoruz.

Berberler hangi günler açık?

Haftanın altı günü 05.00-22.00 saatleri arasında dışarı çıkabilirsiniz. Pazar günü ise sadece zorunlu ihtiyaçlarınız için 10.00-17.00 saatlerinde en yakın markete gidebilirsiniz. Onun dışında dolaşmanın 3.150 TL cezası var. Cumartesi günü berber, kuaförler saat 21.00'e kadar hizmet verecekler.

Kuaförler ne zaman kapanıyor?

Genelgeye göre berber ve kuaförler hafta içi 07.00 - 20.00 saatleri arasında açık olacak.