Masumlar Apartmanı hangi kitap ozeti?

İçindekiler:

  1. Masumlar Apartmanı hangi kitap ozeti?
  2. Masumlar apartmanının kitabı hangisi?
  3. Masumlar Apartmanı'nın konusu nedir?
  4. Masumlar Apartmanı kitapta han var mı?
  5. Masumlar Apartmanı nasil bir dizi?
  6. Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı nedir?
  7. Masumlar Apartmanı tekrar ne zaman?

Masumlar Apartmanı hangi kitap ozeti?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı , yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir.

Masumlar apartmanının kitabı hangisi?

MASUMLAR APARTMANI KİTABI ADI NEDİR? Gerçek bir hikayenin anlatıldığı dizi Masumlar Apartmanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun içi' adlı kitabından uyarlamadır.

Masumlar Apartmanı'nın konusu nedir?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir.

Masumlar Apartmanı kitapta han var mı?

Kitapta dizide anlatıldığı gibi büyük abla Safiye'nin temizlik hastalığı, ortaca kız kardeş Gülben'in altını ıslatması işleniyor. Bir de bu ikilinin kız kardeşleri Neriman'ın hikayesi göze çarpıyor. Masumlar Apartmanı dizisinin aksine kitapta Han ve İnci karakterleri bulunmuyor.

Masumlar Apartmanı nasil bir dizi?

Bir dram filmi olan Masumlar Apartmanı Dizisinde daha çok aile içi ilişkileri ve aşk ön plana çıkıyor. Dizinin oldukça beğenilerek izlenmesinin ve araştırılmasının temel sebebi ise hiç kuşkusuz hikayenin gerçek bir hayat hikayesinden beyazperdeye uyarlanmış olmasıdır.

Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı nedir?

Masumlar Apartmanı Gülben'in hastalığı obsesif bozukluk olarak görülmektedir. Masumlar Apartmanı dizisinde Han'ın kardeşi olan Gülben, Han'ın arkadaşı eve geldiğinde ona gösterdiği romantik ilgiden, kapıyı açarken banyo ve salon arasında terlik değiştirmeye gerek duymamasından obsesif bozukluk olmama ihtimalide vardır.

Masumlar Apartmanı tekrar ne zaman?

Masumlar Apartmanı tekrar bölümleriyle hafta içi her gün TRT 1'de!