Vajina beyazlatma kaç seans?

İçindekiler:

  1. Vajina beyazlatma kaç seans?
  2. Lazer ile renk açma nedir?
  3. Lazer renk açar mı?
  4. Lazer renk açar mi?
  5. Lazer koltuk altı rengini açar mı?
  6. Lazer epilasyon sonrası kararma olur mu?
  7. Lazer koltuk altı beyazlatır mı?
  8. Lazer koltuk altını karartır mı?

Vajina beyazlatma kaç seans?

Lazer ile vajina beyazlatma işlemi yapılan bölgedeki cilt dokusu daha canlı, dolgun ve sağlıklı olacaktır. Vajina beyazlatma işlemi için genellikle 1 seans yeterli olmaktadır. Fakat koyu tene sahip olan kadınlarda veya hormonal bozukluğu bulunan kişilerde işlemin 2-3 seans yapılması gerekmektedir.

Lazer ile renk açma nedir?

Lazer ile renk açma işleminde ana prensip, lazerin termal (ısı verici) etkisi ile 'epidermis' adı verilen üst cilt katmanının soyulmasıdır. Bu şekilde koyu cilt soyularak gidecek yerine daha genç görünmeyi sağlayan canlı, parlak ve pembemsi cilt gelecektir. Genelde tek seans uygulaması yeterlidir.

Lazer renk açar mı?

Alay, "Lazer ciltte yer alan melanositleri tahrip ederek cilt renginin açılmasını sağlar. Lazer ciltte yaklaşık 3-4 mm'lik bir alana etki eder. Daha derine ilerlemediği için ek bir zararı yoktur. Ortalama cilt rengi 1-2 ton açılır.

Lazer renk açar mi?

Merhabalar, lazer epilasyon FDA onayına sahip güvenli cihazlarla, uygun dozlarda uygulandığında ciltte renk değişimine neden olmaz ve kararma yapmaz.

Lazer koltuk altı rengini açar mı?

Koltuk altı veya cildin herhangi bir bölgesinde cilt renginin koyulaşması, bu alanlarda daha fazla melanin üretilmesi sonucu oluşur. Dolayısıyla bu bölgelerin lazer epilasyonu esnasında, ciltteki melanin pigmenti de lazer enerjisini abzorbe edeceğinden cilt renginde açılma, cilt lekelerinde solma olabilir.

Lazer epilasyon sonrası kararma olur mu?

Son dönemde sıkça uygulanan lazer epilasyon işlemine bağlı olarak genital bölge de kararma sorunu da ortaya çıkabilmektedir. Ciltte yer alan melanin pigmentini aktif eden lazer ışığı kararmayı oluşturabilmektedir.

Lazer koltuk altı beyazlatır mı?

Popüler hale gelen bu yöntem sayesinde özellikle koltuk altı bölgesindeki kararmalar ağrısız ve acısız şekilde beyazlatılmaktadır. Lazerle Koltuk altı Beyazlatma işlemi hem kadın hem de erkeklerin tercih ettiği bir yöntemdir.

Lazer koltuk altını karartır mı?

Ancak güvenli cihazlarla, uzman kişiler tarafından uygulandığında lazer epilasyon ciltte kararma yapmaz. Tam tersine ağda sonucu koyulaşmış koltuk altı ve bikini bölgesinde lazer epilasyondan sonra cilt renginin bir miktar açıldığını belirten kişiler mevcuttur.