Evde en basit cinsiyeti nasıl ogrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Evde en basit cinsiyeti nasıl ogrenebilirim?
  2. Yüzük Falı cinsiyet doğru mu?
  3. Evde cinsiyet belirleme nasıl yapılır?
  4. Yüzük testi doğru mu?
  5. Erkek bebek en erken ne zaman belli olur?

Evde en basit cinsiyeti nasıl ogrenebilirim?

Hamilelik döneminde anne adayının idrarının renginin bebeğin cinsiyetini belirttiği ifade edilir. Bunun için bir kaba konan idrarın içerisine bir çorba kaşığı kadar lavabo açacağını dökülmesi sonrasında idrarın rengi yeşil ise kız, mavi ise, erkek bebeğiniz olacağı söylenir.

Yüzük Falı cinsiyet doğru mu?

Yüzüğün sallanışına bakılır. Yüzük sağa sola sallanıyorsa bebeğin cinsiyeti kızdır. Yüzük ileri geri sallanıyorsa bebek erkek olur.

Evde cinsiyet belirleme nasıl yapılır?

Peki, nasıl uygulanır? Öncelikle kırmızılahana suyun içinde kaynatılır. Sıra bebek cinsiyetini öğrenmeye gelince elde edilen lahana suyuna birkaç damla idrar damlatılır. Eğer karışımın rengi pembeye dönerse kız, mora dönerse erkek bebeğin olacak demektir.

Yüzük testi doğru mu?

Gelelim yüzükle cinsiyet belirlemenin nasıl yapıldığına: Uzun bir ipe yüzük bağlayıp anne adayının karnının üzerine sarkıtılır. Yüzük sağa-sola doğru ya da ileri-geri şeklinde sallanırsa bebeğin erkek olacak demektir.

Erkek bebek en erken ne zaman belli olur?

Özellikle de cinsiyet belirlemek için ultrason yöntemi kullanılmaktadır. Ultrason yöntemi ile birlikte bebeğin cinsiyeti de en erken 13. ve 14. haftada belli olabilir. Anne ve babalar bebeklerinin cinsiyetini kesin olarak 16. haftada öğrenebilirler. Bu şekilde yanılma payı da olmayacaktır.