Bikini bölgesini ne ile alabilirim?

İçindekiler:

  1. Bikini bölgesini ne ile alabilirim?
  2. Bikini bölgesi makine ile alınır mı?
  3. Kasık bölgesindeki kıllar nasıl alınır?
  4. Eski zamanlarda kadınlar tüylerini nasıl alırdı?
  5. Tüylerin çıkmaması için ne yapılır?
  6. Eskiden insanlar tüylerini nasıl alırdı?

Bikini bölgesini ne ile alabilirim?

Bikini bölgesi temizliği klasik yöntemlerden ağda, tıraş bıçağı veya cımbızla yapılabileceği gibi modern teknolojileri kullanan alternatifler de mevcuttur. Lazer uygulamalarıyla epilasyon merkezlerinde ya da kişisel IPL cihazlarını kullanarak kendi evinizin rahatlığında istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz.

Bikini bölgesi makine ile alınır mı?

Kılları kökünden alarak uzun süreli pürüzsüzlük elde etmek istiyorsanız cımbızlı epilasyon makinelerini kullanabilirsiniz. Bu cihazların döner diskleri istenmeyen tüyleri kökünden alır ve yaklaşık 3 hafta boyunca epilasyon yapmanızı gerektirmeyecektir. Epilasyon makinesi ile tüy almak acı oranı kişiden kişiye değişir.

Kasık bölgesindeki kıllar nasıl alınır?

Tüyleri yumuşatmak için bol sabun kullan ve tıraş köpüğü işlevi görecek şekilde köpürt. Bir süre sıcak suyun altında tutarak usturayı ısıt. Kızarıklık ve tahriş olmaması için tüylerin çıkış yönünde tıraş et. Tüy dökücü kremler her markette satılıyor ve kıllar, tıraş olmaya göre çok daha uzun süre çıkmıyor.

Eski zamanlarda kadınlar tüylerini nasıl alırdı?

Antik Mısır. Mısırlılar pek çok güzellik riüelinin öncüsü olarak biliniyor. Ama onlar en çok zamanlarını tüylerinden kurtulmaya harcadılar. Mısırlı kadınlar vücutlarındaki tüm kılları denizkabuklarından yapılma ustura, poza taşı ve balmumu ile şekerden yapılan ağdalarla aldılar.

Tüylerin çıkmaması için ne yapılır?

Tüy azaltıcı yöntem denildiğinde ilk akla gelen kür olan limon kürünü hazırlamak için orta boy bir limonun suyunu sıkın. Ardından limon suyuna 2 çay kaşığı tuz ilave edin ve malzemeleri iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı ağda sonrasında bir pamuk yardımıyla cildinize uygulayın.

Eskiden insanlar tüylerini nasıl alırdı?

Roma İmparatorluğu boyunca insanlar vücutlarındaki tüyler ne kadar azsa, toplumda o kadar yüksek bir sınıfta değerlendirildiler. Zengin kadınlar ve erkekler çakmaktaşından yapılma usturalar ve cımbızlar kullandılar.