2021 Lise diploma ne zaman verilecek?

İçindekiler:

  1. 2021 Lise diploma ne zaman verilecek?
  2. Açık Öğretim Lisesi diploması ne zaman verilecek?
  3. Acik lise mezun oldugunu nasil ogrenirim?
  4. Açık Lise diploma almaya giderken ne gerekli?
  5. Açıköğretim lise mezun olduğumu nasıl anlarım?

2021 Lise diploma ne zaman verilecek?

Bakanlık tarafından okullarda bugüne özel bir karne etkinliği yapılmadı ancak talep edenlere basılı karne, başarı belgeleri ve mezuniyet diploması 2 Temmuz'dan itibaren okul müdürlüklerince verilebilecek.

Açık Öğretim Lisesi diploması ne zaman verilecek?

Mezun olmuş ya da mezun durumda olan AÖL öğrencilerin, diplomalarını en geç 2-3 ay içerisinde koordinatör olan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden alması gerekiyor.

Acik lise mezun oldugunu nasil ogrenirim?

AÖL MEZUNİYET BELGESİ SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR? – e Devlet Kapısı'na T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapın. – Açılan sayfada mezuniyet belgesinizi görüntüleyecekseniz.

Açık Lise diploma almaya giderken ne gerekli?

Açık Lise öğrencileri, Açık Öğretim Lisesinden daha evvelce almış oldukları diplomayı kaybettikleri taktirde, diploma yerine sayılan Diploma Kayıp Belgesi alabilirler. Bu belgeyi alabilmek amacıyla bir dilekçe yazmaları ve bu dilekçeyle Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne posta yolu ile ya da şahsen başvurmaları gerekir.

Açıköğretim lise mezun olduğumu nasıl anlarım?

Dönem sonunda mezun olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin diplomaları sınava girilen tarihten yaklaşık 2-3 ay sonra koordinatör Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine gönderilmektedir. İlinizdeki Koordinatör Halk Eğitim Merkezinin neresi olduğunu AÖL internet sayfasından kısmından görebilirsiniz.