Kimler dövme yaptıramaz?

İçindekiler:

  1. Kimler dövme yaptıramaz?
  2. Dövme kaç yıl kalır?
  3. Dövme yaptırmanın zararı var mıdır?
  4. Şeyma Subaşı Dövmesinde ne yazıyor?
  5. Dövmeli model olur mu?

Kimler dövme yaptıramaz?

18 yaşından küçükler yasalar gereği anne veya babası olmadan dövme yaptıramaz. Bunun yanında 18 yaşından küçük kişiler gelişimlerini tamamlamadıkları için ileride dövmelerinde bozulma yaşanabilir. Hamile veya emzirme dönemindeki kadınlar da dövme yaptırmamalı.

Dövme kaç yıl kalır?

Ömrü genel olarak 1-5 yıl arasındadır. Ancak bu süre, kişinin cilt yapısına, yaşına ve yaşadığı çevreye göre değişir. Deri altına enjekte edilen renkli pigmentler, cilt yenilendikçe azalır, solar ve sonunda tükenir. Siz siz olun dövme yaptırmadan önce bir değil bin defa düşünün.

Dövme yaptırmanın zararı var mıdır?

Çeşitli deri hastalıklarına davetiye çıkarır. Tetanos, genital uçuk ve hepatit B hastalığına da neden olabilir. Lenf bezi iltihabı, alerjik reaksiyon ve keloid türü hastalıklar da dövme sonrası gözlemlenebilir. Hijyenik koşullarda gerçekleştirilmeyen dövme yaptırma opeasyonu ciddi enfeksiyonlara neden olur.

Şeyma Subaşı Dövmesinde ne yazıyor?

"SENİNLE KRALİÇE GİBİYİM"

Dövmeli model olur mu?

Tatiana Marinescu: Dünyada hiçbir ünlü modelde dövme yoktur. Çünkü modeller yüzü ve vücudu ile para kazanır. Dövmeli modeller daha çok konsept tanıtımlarda kullanılır. Dolayısı ile bu bir avantaj değil dezavantajdır.