E nabızda tahlil sonuçlarını nasıl görebilirim?

İçindekiler:

  1. E nabızda tahlil sonuçlarını nasıl görebilirim?
  2. E devlet kan tahlil sonuçları nasıl bakılır?
  3. E nabızda neler görülür?
  4. Ultrason sonuçları e nabız da görünür mü?
  5. Tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?
  6. Sağlık ocağında yapılan tahlillere nereden bakılır?
  7. Tetkik sonuçlarında Kayıt No Nedir?
  8. Sağlık ocağı tahlil sonuçları nereden öğrenilir?
  9. E nabızda bu işlem bana ait değil ne demek?
  10. E Nabızdaki bilgileri kimler görebilir?
  11. Grip aşısı e-nabız nasıl bakılır?
  12. E-nabız a nereden bakabilirim?
  13. Tahlil sonuçları nasıl öğrenilir internetten?

E nabızda tahlil sonuçlarını nasıl görebilirim?

e-Nabız'dan tahlil sonuçlarını öğrenmek isteyenler T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile uygulamaya giriş yaptıktan sonra ekranın alt kısmında yer alan "Akıllı Asistan" bölümünden "Tahlillerim" butonuna tıklayarak geçmiş ve güncel tahlilleri görüntüleyebiliyor.

E devlet kan tahlil sonuçları nasıl bakılır?

e- Nabız sistemine giriş yaptıktan sonra, yaptırmış olduğunuz tüm tahliller ve sonuçlarını tarih ve açıklama bazında referans değerleri ile birlikte bu ekranda listeleyebilirsiniz. Dilediğiniz tahlilin üzerine basarak detaylarına ulaşabilirsiniz. Tarih aralığına ve işlem adına göre filtreleme yapabilirsiniz.

E nabızda neler görülür?

e-Nabız'da Neler Var
  • e-Nabız.
  • Giyilebilir Sağlık Teknolojileri.
  • Sağlık Geçmişinizi Görüntüleyin.
  • Tekrarlayan tetkiklerden kurtulun.
  • 112 Acil Butonu - Acil durumlarda çaresiz kalmayın.
  • Aldığınız sağlık hizmetini değerlendirin.
  • Sağlık verilerinize her yerden ulaşın.
  • Kişisel Sağlık Bilgilerinizin Gizliliği ve Güvenliği.
Daha fazla öğe...

Ultrason sonuçları e nabız da görünür mü?

Sol menüde yer alan tahlil sorgulama seçeneği altındaki "Görüntülerim" kısmından da tüm radyolojik testlerinizin sonuçlarını görüntüleyebilirsiniz. Ultrason, röntgen, MR ve diğer tüm görüntüleme sistemlerindeki sonuçlarınızı da bu listeden görebilirsiniz.

Tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

Tahlil sonuçlarını T.C. Kimlik numaranız ile öğrenmek için e-Devletten, e-Nabız sisteminden veya ilgili hastanelerin laboratuvar sonuçları bölümünden öğrenebilirsiniz. Sonuçlarınıza E-devlet veya E-Nabız üzerinden ulaşmak istiyorsanız öncelikle T.C. Kimlik No ve E-devlet şifresi ile sisteme giriş yapmalısınız.

Sağlık ocağında yapılan tahlillere nereden bakılır?

E-Nabız sistemi üzerinden tahlil sonuçlarını öğrenmek ve geçmişe yönelik tahlil sonuç bilgilerine ulaşmak için e-nabız sistemine T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılması gerekir. E-Devlet şifresi e-nabız sistemine girişte yaygın olarak kullanılmaktadır.

Tetkik sonuçlarında Kayıt No Nedir?

Kayıt numarası kan verdiğinizde kan tüpünün üzerine yapıştırılan barkod üzerinde yazar. Bu nedenle kan verdikten sonra barkottaki kayıt numarasını almayı unutmayın. Sisteme bilgilerinizi girdikten sonra tahlil sonuçlarınızı görüntüleyebilir ve bu sayfadan çıkış alabilirsiniz.

Sağlık ocağı tahlil sonuçları nereden öğrenilir?

Peki Sağlık Ocağı tahlil sonuçları internetten nasıl öğrenilir? Sağlık Ocağında verdiğiniz tahliller İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Tetkik sonuçları sayfasında (http://labim.ihs.gov.tr/labim/HastaTetkikSonucSorgulama.aspx) öğrenilebilir. TC. Kimlik numarası ve kayıt no bildirmeniz gerekir.

E nabızda bu işlem bana ait değil ne demek?

e-Nabız Sisteminde Size Ait Olmayan Bir İşlem Görmek Eğer hastaneye ya da sağlık ocağına gidip tahlil yaptırmadığınız bir tarih için sistemde bir tahlil ya da başka hizmetlerde bir sonuç listesi görürseniz sayfa içerisinde bulunan “bu işlem bana ait değil” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

E Nabızdaki bilgileri kimler görebilir?

e-Nabız'ın amacı, vatandaşların ve vatandaşlar tarafından yetkilendirilmiş hekimlerin kişisel sağlık verilerine bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli bir şekilde erişim sağlamasıdır. ... Kişilerin e-Nabız'daki sağlık bilgilerini sadece kişilerin onayını alan hekimler ve/veya kişiler görebilir.

Grip aşısı e-nabız nasıl bakılır?

Bugün itibariyle vatandaşlar, cep telefonlarına indirebildikleri e-Nabız uygulamasına giriş yaparak, profillerinde bulunan kırmızı 'İnfluenza Risk Durumu' butonuna tıklayarak, grip aşısı alıp alamayacaklarını öğrenebilecek.

E-nabız a nereden bakabilirim?

Sağlık Bakanlığı * İlk kez e-Nabız kullanıcısı olacak kişiler e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden e-Nabız'a giriş yaparak profil ayarları üzerinden e-Nabız şifresi oluşturmalı ya da kendi Aile Hekimine başvurarak e-Nabız için geçici şifre edinmelidir.

Tahlil sonuçları nasıl öğrenilir internetten?

Tahlil sonuçlarınızı öğrenmek için https://enabiz.gov.tr/ sayfasına tıklayarak T.C. kimlik numaranızı ve e-Nabız şifrenizi girmelisiniz. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan simgelerden tahlillerim seçeneğini tıklayınız. Böylelikle ultrason, röntgen, MR ve tüm tahlil sonuçlarınıza ulaşmanız mümkündür.