Yeni rakı altın Seri nedir?

İçindekiler:

  1. Yeni rakı altın Seri nedir?
  2. Tekirdağ altın Seri nasıl bir rakı?
  3. Altın Seri rakı nasıl içilir?
  4. Altın Seri rakı ne kadar?
  5. Tekirdağ Altın Seri mi?
  6. Tekirdağ Altın Seri sahtesi nasıl anlaşılır?
  7. 70 lik rakı ne kadar 2021?
  8. Tekirdağ Rakısı sahtesi nasıl anlaşılır?

Yeni rakı altın Seri nedir?

Mey İçki, 'Tekirdağ Rakısı Altın Seri' adıyla yeni bir rakı çıkarıyor. Özel şişe ve altın yaldızlı bardaklarıyla piyasaya çıkacak olan Altın Seri, bakır imbik göbeğinden iki kez süzülerek üretilmiş

Tekirdağ altın Seri nasıl bir rakı?

Rakı altın serisi diğer rakılar ile kıyaslandığı zaman içmesi daha kolaydır. Altın serisi rakı içerken daha az meze tüketir daha az su içersiniz. Fiyat açısından altın serisi daha pahalıdır. Tekirdağ Rakı'nın çıkardığı bu özel seri, özel şişesinde ve altın yaldızlı bardakları ile göz dolduruyor.

Altın Seri rakı nasıl içilir?

Ayrıca “göbek” olarak tabir edilen orta distilasyondan elde edilen Tekirdağ Altın Seri, meşe fıçılarda dinlendiriliyor. Altın Seri'nin sek ya da bardağa yarısından fazla rakı, üzerine su ilavesi ve bir parça buz ile içilmesi öneriliyor.

Altın Seri rakı ne kadar?

Tekirdağ Rakı Fiyatları
Tekirdağ Rakı Fiyatları - 28-07-2021
Alış
35 lik Tekirdağ Rakısı Altın Serisi93,00 ₺
50 lik Tekirdağ Rakısı Altın Serisi126,00 ₺
70 lik Tekirdağ Rakısı Altın Serisi175,00 ₺
11 satır daha

Tekirdağ Altın Seri mi?

Tekirdağ Rakısı Altın Seri, `sınırlı miktarda` üretilecek. Şirket yetkililerinden alınan bilgiye göre 200 bin şişe yıl ortasında, 200 bin şişe de yıl sonunda olmak üzere yıllık toplam üretim 400 bin şişede tutulacak. Altın Seri`yi `özel bir ürün` olarak geliştiren şirket, yaygın bir pazarlama yapmayacak.

Tekirdağ Altın Seri sahtesi nasıl anlaşılır?

Kapaktaki üretim seri numarası ile imalat tarihini elinizle ovuşturarak kontrol edin, siliniyorsa sahtedir. Sahte rakı üreticileri; orijinale benzeyen şişeyi imal edebilirler ve üzerine etiket basıp yapıştırabilirler, hatta kapağını bile üretebilirler. Ama kapağın üzerine çıkmayan boyayı kolay kolay vuramazlar.

70 lik rakı ne kadar 2021?

Alkollü içkilerden alınan özel tüketim vergisi (ÖTV) yüzde 17.07 oranında artırıldı. Vergideki artış fiyatlara yansıdı. Alkol oranı %45 olan bir 70'lik rakının önerilen raf fiyatı 175 TL. Buna göre bayi kârı dâhil ürün fiyatı: 45,31 TL iken ÖTV'si 103 TL, KDV'si 26,69 TL olarak hesaplanıyor.

Tekirdağ Rakısı sahtesi nasıl anlaşılır?

Rakı alırken tırnağınızla veya sertçe bir cisimle kontrol edin. Kapaktaki üretim seri numarası ile imalat tarihini elinizle ovuşturarak kontrol edin, siliniyorsa sahtedir. Sahte rakı üreticileri; orijinale benzeyen şişeyi imal edebilirler ve üzerine etiket basıp yapıştırabilirler, hatta kapağını bile üretebilirler.