Vodafone Youtube paketi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Vodafone Youtube paketi ne kadar?
  2. Sınırsız YouTube paketi paylaşılır mı?
  3. Vodafone 50 GB internet ne kadar?
  4. Video pass paketi nedir nasıl kullanılır?
  5. Vodafone kotadan düşmeyen Whatsapp ne demek?

Vodafone Youtube paketi ne kadar?

Vodafone günlük sınırsız video paketi ücreti 6 TL'dir. Bu paket tekrar etmez. 1 gün boyunca Youtube ve izlesene'deki kullanımlarınız internetinizden yemez.

Sınırsız YouTube paketi paylaşılır mı?

Paket kapsamında sunulan yurt içi kullanım hakkı başka bir hatta transfer edilemez ve paylaşılamaz. Paketi ilgili fatura döneminde 1 kez satın alabilirsiniz. Paket kapsamında sunulan yurt içi veri kullanım hizmeti sadece internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır.

Vodafone 50 GB internet ne kadar?

Vodafone ek internet paketi 50 GB
Paket AdıFiyatı
Bol Bol 50 GB Paketi111 TL

Video pass paketi nedir nasıl kullanılır?

Vodafone Video Pass Paketi Youtube , izlesene uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki video içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Vodafone kotadan düşmeyen Whatsapp ne demek?

Paket dahilinde internet kotasından düşmeden WhatsApp üzerinden görüntülü konuşulabilecek. Şirket açıklamasına göre, Vodafone, müşterilerine en iyi dijital deneyimi sunmaya devam ediyor. ... Kampanya süresince WhatsApp üzerinden yapılan mesajlaşma, sesli ve görüntülü konuşmalar müşterilerimizin internetinden yemeyecek.