Zeki Rıza Sporel kaç gol attı?

İçindekiler:

  1. Zeki Rıza Sporel kaç gol attı?
  2. Aykut Kocaman Galatasaray'a kaç gol attı?
  3. Galatasaray Fenerbahçe kaç gol attı?
  4. Aykut Kocaman kaç golü var?
  5. Metin Oktay kaç gol attı?
  6. GS FB kaç maç yaptı?
  7. Galatasaray Fenerbahçe 7 0 gerçek mi?
  8. Aykut Kocaman hangi mevki?
  9. Aykut Kocaman hangi takımda 2020?
  10. Aykut Kocaman kaç kez gol kralı oldu?
  11. Metin Oktay kaç kez gol kralı oldu?
  12. Galatasaray Fenerbahçe'yi en fazla kaç kaç yendi?
  13. Gs Fb 7 0 golleri kim attı?

Zeki Rıza Sporel kaç gol attı?

Forma giydiği 352 lig maçında 470 gol kaydederek kırılması imkansız bir rekora imza atan Türk futbolcu.

Aykut Kocaman Galatasaray'a kaç gol attı?

Aykut Kocaman ise Galatasaray'a karşı İstanbulspor'un başında bir, Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünde iki olmak üzere toplam 3 galibiyet yaşadı. İki teknik adamın rekabetinde 6 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Galatasaray 22 kez ağları havalandırırken, Aykut Kocaman'ın ekipleri ise 16 gol attı.

Galatasaray Fenerbahçe kaç gol attı?

Fenerbahçe'nin attığı 536 gole, Galatasaray 488 golle karşılık verdi.

Aykut Kocaman kaç golü var?

Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir'i çalıştırmaktadır. 140 gol ile Fenerbahçe tarihinin Süper Lig'de en çok gol atan futbolcusudur. 2010-2011 Sezonu'nda Fenerbahçe ile elde ettiği Şampiyonluk sonrası, Fenerbahçe tarihinde şampiyonluk yaşamış 3 Türk teknik direktörden birisi olmuştur.

Metin Oktay kaç gol attı?

Profesyonel futbol hayatında İzmirspor, Galatasaray ve Palermo formaları giyen Metin Oktay, toplam 354 karşılaşmada 314 gol kaydetti.

GS FB kaç maç yaptı?

Galatasaray ile Fenerbahçe, 63. sezonu oynanan lig tarihinde 127 kez karşılaştı. Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 50-34 üstünlük kurdu. Ligdeki 43 maç da berabere sonuçlandı. Lig maçlarında sarı-lacivertliler 158, sarı-kırmızılılar ise 122 gol kaydetti.

Galatasaray Fenerbahçe 7 0 gerçek mi?

Galatasaray ile Fenerbahçe kulüplerinin futbol takımları arasında oynanan ve en farklı şekilde, 7-0'lık skorla, sonuçlanan maç. tarihinde oynanan maçtaki gollerin dördünü Celal İbrahim atarken, iki gol Emin Bülent'ten, bir gol ise İdris'ten gelmişti.

Aykut Kocaman hangi mevki?

Forvet Aykut Kocaman/Pozisyon

Aykut Kocaman hangi takımda 2020?

Türkiye genelinde pek çok kulüpte görev alan Aykut Kocaman son olarak 2017- 2018 sezonunda Fenerbahçe, 2018- 2020 sezonunda da Konyaspor'u çalıştırdı.

Aykut Kocaman kaç kez gol kralı oldu?

Fenerbahçe'de 3 kez gol kralı olma başarısını gösteren Aykut Kocaman sarı lacivertli forma ile ligde en çok gol atan oyuncu olma unvanının da sahibi olma başarısını gösterdi.

Metin Oktay kaç kez gol kralı oldu?

Galatasaraylı Metin Oktay, 6 kezle en fazla “Gol Kralı” unvanını yakalayan futbolcu olurken, Tanju Çolak ise, Galatasaray formasıyla attığı 39 golle, bir sezonda en fazla gol atan futbolcu unvanını elinde bulunduruyor. Ligin ilk “Gol KralıMetin Oktay, son “Gol Kralı” ise Samsunsporlu Serkan Aykut oldu.

Galatasaray Fenerbahçe'yi en fazla kaç kaç yendi?

İki takım arasında günümüze kadar oynanan 3'sinde kazanan taraf Fenerbahçe, 123'ünde Galatasaray olurken, 124 maç beraberlikle sonuçlandı. 'deki İstanbul Ligi maçı 7-0'lık skorla Galatasaray'ın, 'deki Süper Lig maçı 6-0'lık skorla Fenerbahçe'nin aldığı en farklı galibiyetti.

Gs Fb 7 0 golleri kim attı?

Galatasaray ile Fenerbahçe kulüplerinin futbol takımları arasında oynanan ve en farklı şekilde, 7-0'lık skorla, sonuçlanan maç. tarihinde oynanan maçtaki gollerin dördünü Celal İbrahim atarken, iki gol Emin Bülent'ten, bir gol ise İdris'ten gelmişti.