PUBG Livik hangi silahlar var?

İçindekiler:

  1. PUBG Livik hangi silahlar var?
  2. PUBG Livik nedir?
  3. PUBG Mobile M24 nerede bulunur Livik?
  4. PUBG Mobile yeni harita nasıl indirilir?
  5. Livik haritasında DBS var mı?
  6. PUBG de hangi silahlar iyi?
  7. Livik haritası kac km?
  8. PUBG Livik su kemeri nerede?
  9. Erangel gerçekte nerede?
  10. Haritalar nasil indirilir?
  11. Erangel kaç dakika sürüyor?
  12. Livik su kemeri nerede PUBG Mobile?
  13. En iyi silahlar hangisi?
  14. PUBG vector hangi silah?
  15. PUBG Livik haritası kaç km?
  16. Livik neresi?
  17. PUBG Mobile keskin nişancı silahları nerede?
  18. PUBG yeni silah Mosin hangi haritada?
  19. PUBG Erangel haritası hangi ülke?

PUBG Livik hangi silahlar var?

4 kilometrekarelik bir alana sahip olan Livik, 52 oyunculu çatışmalar için hızlı ve aksiyon dolu bir oynanış sunuyor. Her maç ortalama 15 dakika sürüyor. Livik haritasıyla birlikte bu haritaya özgü P90 yarı makineli tüfek, Mk12 keskin nişancı tüfeği ve Canavar Kamyon aracı ekleniyor.

PUBG Livik nedir?

PUBG Mobile'ın eşsiz manzaralarla bezeli yeni haritası Livik, mobil oyunda maçların süresini biraz daha kısa tutmak amacıyla özel olarak geliştirildi. ... Livik'in en önemli özelliği maç sürelerinin aşağı yukarı 15 dakika civarında gezinmesi ki diğer haritalarla karşılaştırılınca maç süresinin hayli azaldığı söylenebilir.

PUBG Mobile M24 nerede bulunur Livik?

PUBG Mobile'da bir keskin nişancı tüfeği bulmak için en iyi yerlerden biri Sosnvka Askeri Üssüdür. Burası büyük bir loot yüzdesi vardır ve kesinlikle burada binalardan birinde M24 veya Kar98K gibi bir keskin nişancı tüfeği bulacaksınız. Bir daha keskin nişancı tüfeği kullanmak istediğinizde, bu askeri üsse gidin.

PUBG Mobile yeni harita nasıl indirilir?

Bu işlem çok basit. PUBG Mobile'da yeni bir harita indirmek için Başla butonunun hemen altında yer alan Eşleştirme Menüsü'ne gitmeniz gerekiyor. Bu işlemin hemen ardından da menüdeki haritalardan herhangi birini seçip İndir butonuna dokunmalısınız. İşlem tamam, artık istediğiniz haritaya erişim sağlayabilirsiniz.

Livik haritasında DBS var mı?

PUBG DBS silah herhangi bir haritaya özel değildir. ... Bu silahı elde edebilmek için sık sık Air Drop'lara göz atmanız gerekir. PUBG DBS'ye Sanhok, Livik, Vikendi, Erangel, Miramar haritalarının hepsinde rastlayabilirsiniz.

PUBG de hangi silahlar iyi?

En iyi PUBG silahları
  • Vector. Uzatılmış şarjör ile yakın mesafede oldukça etkili olabilen bir silah Vector. 350 m/s hıza ulaşan 9 mm mermi kullanan silah, mermi başına 31 hasar veriyor.
  • UMP45. Mermi başına 41 hasar UMP45 haritaya ilk inildiği anda karşınıza çıkarsa kullanmaktan çekinmeyin. ...
  • S12k. ...
  • DBS. ...
  • AUG. ...
  • AKM. ...
  • M416. ...
  • Groza.
Daha fazla öğe...

Livik haritası kac km?

Dünyanın en çok indirilen mobil oyunları arasında yer alan PUBG Mobile yeni harita Livik ile güncellendi. Bu harita, Kuzey topraklarındaki deneyimi oyuna taşımasıyla öne çıkıyor. 2 km x 2 km boyutlarındaki haritada 52 oyuncuyla daha hızlı maçlar yapmak mümkün.

PUBG Livik su kemeri nerede?

Livik haritasının sol alt kısmında yer alan alanda 'Power Plant' isimli bir bölge bulunur. Burası su kemeridir. Power Plant'a gittiğinizde tepede yer alan delikten aşağıya atlayarak direkt su kemerine düşebilirsiniz. Veya tepenin 4 tarafında bulunan giriş tünellerinden geçerek su kemerine ulaşabilirsiniz.

Erangel gerçekte nerede?

4. PUBG: Mylta Enerji Santrali, Erangel. Gerçek Dünya Konumu: Nükleer santral Chernobyl nükleer santralleri, Rusya.

Haritalar nasil indirilir?

1. Adım: Bir harita indirin
  1. Android telefon veya tabletinizde Google Haritalar uygulamasını açın.
  2. İnternete bağlı olduğunuzdan ve Google Haritalar'da oturum açtığınızdan emin olun.
  3. Bir yer arayın (ör. Antalya).
  4. Alt kısımda ilgili yerin adına veya adresine İndir İndir'e dokunun.

Erangel kaç dakika sürüyor?

Oyun boyunca kırmızı bölge adı verilen haritanın rastgele belirlenen bir kısmına bomba yağar. Oyuncular bu bombalardan kurtulabilmek için yapıların içine saklanır veya o bölgeden uzaklaşmaya çalışır. Bir tam oyun süresi ortalama 30 dakikadan fazla sürer.

Livik su kemeri nerede PUBG Mobile?

Livik haritasının sol alt kısmında yer alan alanda 'Power Plant' isimli bir bölge bulunur. Burası su kemeridir. Power Plant'a gittiğinizde tepede yer alan delikten aşağıya atlayarak direkt su kemerine düşebilirsiniz. Veya tepenin 4 tarafında bulunan giriş tünellerinden geçerek su kemerine ulaşabilirsiniz.

En iyi silahlar hangisi?

Tabancalar, ABD silah dünyasının önemli isimleri tarafından çeşitli teknik ve dayanıklılığa yönelik testlerden geçirildi. Editörlerin yaptığı değerlendirmelerin ardından oylama sonucunda, SAR 9X, birinciliği elde etti. Böylece yerli ve milli tabanca SAR 9X ABD`de 2020 yılının en iyi tabancası seçilmiş oldu.

PUBG vector hangi silah?

VECTOR: Yakın mesafe atışlarında etkilidir ve iyi hasar bırakır. Bu silahı kullanan PUBG Mobile oyuncularının uzun maçları sürdürebilmeleri için mutlaka bir Mag eklentisi kullanması gerekir. 5 adet eklenti kabul eder: Sight, Muzzle, Mag, Foregrip, Stock. 45 ACP cephane tipi ve 13 adet mermi kapasitesine sahiptir.

PUBG Livik haritası kaç km?

Dünyanın en çok indirilen mobil oyunları arasında yer alan PUBG Mobile yeni harita Livik ile güncellendi. Bu harita, Kuzey topraklarındaki deneyimi oyuna taşımasıyla öne çıkıyor. 2 km x 2 km boyutlarındaki haritada 52 oyuncuyla daha hızlı maçlar yapmak mümkün. Maçların süresi ise 15 dakika.

Livik neresi?

Livik, PUBG Mobile için özel olarak sunulan en yeni haritadır. 0.19.0 güncellemesiyle tanıtıldı ve mobil oyun için özel olarak tasarlandı. Geliştiriciler, haritayı yeşil alanlar, karlı yamaçlar ve şelalelerle İskandinav bölgesine dayandırdı. Livik aynı zamanda 2x2 km boyutuyla PUBG Mobile'daki en küçük harita.

PUBG Mobile keskin nişancı silahları nerede?

PUBG Mobile oyununda bir keskin nişancı tüfeği bulmak için en elverişli yer kesinlikle Sosnavka Miltary Base konumudur. Buranın yüksek bir loot yüzdesi bulunur ve kesinlikte burada yer alan binaların birinde M24 ya da Kar98K gibi başarılı bir keskin nişancı tüfeği bulabilirsiniz.

PUBG yeni silah Mosin hangi haritada?

Yeni keskin nişancı tüfeği 7.62mm cephane kullanmaktadır ve sadece Erangel, Vikendi haritalarında bulunabilir. Mosin-Nagant belirtilen Erangel ve Vikendi haritasında Kar98K tüfeğinin bulunduğu bazı yerlerde bulunabilecek. Yeni silah Kar98K kadar güçlü ve daha dengelidir.

PUBG Erangel haritası hangi ülke?

Erangel, Rusya'nın yakınlarında terk edilen Karadeniz'de kurgusal bir ada; askeri bir işgal kuvveti tarafından kontrol edildi. Askeri işgal, ada nüfusu üzerindeki kimyasal / biyolojik deneyleri test etti.