Kısaltma NP ne demek?

İçindekiler:

  1. Kısaltma NP ne demek?
  2. Mesajlasirken NP ne demek?
  3. RN ingilizcede neyin kısaltması?
  4. NP not ne demek?
  5. NB açılımı nedir?
  6. CT nedir ne demek?
  7. RN ne demek Ekşi?
  8. Od açılımı nedir?
  9. Od acılımı nedir?
  10. NP ders notu ne demek?
  11. BB nedir tıp?
  12. Astra G NB ne demek?
  13. CT neyin kısaltması?

Kısaltma NP ne demek?

10. NP, çoğumuzun zaten bildiği ve kullandığı bir kısaltma. No problem'ı günlük yaşamda pek çok insan kullanıyor, 'sorun değil' demek.

Mesajlasirken NP ne demek?

Twitter'da kullanılan kısaltmalardan bir tanesi ise 'Np' kısaltmasıdır. Aslında 'Np' kısaltmasının 2 tane anlamı var. ... Bu kısaltma genellikle mesaj atarken kullanılır. Arkadaşınız ile mesajlaşırken 'Sıkıntı yok', 'Bir şey olmaz', 'Problem Değil' anlamında da kullanabileceğiniz bir kısaltmadır.

RN ingilizcede neyin kısaltması?

rn (registered nurse) i.

NP not ne demek?

Geçer (Pass): Not ortalamasına katılmayan derslerden geçen öğrencilere verilir. ... NP (Not present): Öğrencinin dönem/dönem sonu final sınavına girmediğini gösterir.

NB açılımı nedir?

nota bene (nb) expr.

CT nedir ne demek?

CT görüntüleme ya da halk arasındaki yaygın adıyla tomografi, vücudun anatomik yapısının ayrıntılı şekilde görüntülenmesine olanak tanıyan bir yöntemdir. CT ile, tümörlerin nerede bulunduğu ve boyutları hakkında bilgi edinilebiliyor.

RN ne demek Ekşi?

registered nurse - ekşi sözlük.

Od açılımı nedir?

OD açılımı Kısaltmalar Sözlüğünde. What does OD stand for? Outside Diameter yani Türkçe anlamıyla Dış Çap demektir. Bu açılımıyla OD kısaltmasının Otomotiv Kısaltmaları kategorisinde yer aldığını söyleyebiliriz.

Od acılımı nedir?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye ve Orta Doğu ülkelerinin kalkınmalarına katkıda bulunmak, özellikle fen bilimleri ve sosyal bilimler alanlarında uzman yetiştirmek üzere tarihinde "Orta Doğu Yüksek Teknoloji Enstitüsü" adıyla eğitime başlamıştır.

NP ders notu ne demek?

NP (Başarısız devam) notu, not ortalamalarına katılmayan ve süresi bir dönemden fazla olan derslerde, ilgili dönemde yapılması beklenen akademik çalışmaları düzenli bir şekilde yerine getirmeyen öğrencilere verilir.

BB nedir tıp?

BB. 1) Beta Bloker. 2) Böbrek.

Astra G NB ne demek?

otomobil sektöründe, sedan anlamına gelen kelime... hatchback'in arka cami ile sedan'in bagaj bolumunun birlesimi gibidir. ... sedanlardan farklidir, bagaj kapagi acilirken arka cam da acilir. hatcbacklerden farklidir, arka cam icin silecek gerekmez.

CT neyin kısaltması?

Oldukça küçük olan kanser hücrelerinin de tespiti bu yöntemle yapılabilir. PET CT: Bilgisayarlı tomografinin kısaltması olan CT ile PET yönteminin birleştirilerek uygulandığı tanı yöntemidir.