Peker Holding Hasan Peker nereli?

İçindekiler:

  1. Peker Holding Hasan Peker nereli?
  2. Peker GYO sahibi kim?
  3. Özge Peker ne iş yapar?
  4. Peker Holding Genel müdür?
  5. Peker GYO hisse ne iş yapar?
  6. Sedat Peker kimdir ne oldu?
  7. Onur Özalp kimdir?

Peker Holding Hasan Peker nereli?

Hasan Peker (d. 1960, Çorlu, Tekirdağ), Türk siyasetçi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Uncular A.Ş.

Peker GYO sahibi kim?

Peker GYO'nun ortaklarından Hasan Peker, şirketin bedelli sermaye artırım süreci kapsamında, 7 milyon 600 bin TL'lik rüçhan haklarını kullandığını açıkladı.

Özge Peker ne iş yapar?

Avukat Özge Peker/Meslekleri

Peker Holding Genel müdür?

Onur OZALP - General Manager - PEKER GYO | LinkedIn.

Peker GYO hisse ne iş yapar?

Şirket Profili. PEKER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Türkiye asıllı bir şirkettir. Şirket, menkul kıymetler ve gayrimenkul satışları, kiralama, tahvil, finansal kiralama, gayrimenkul projeleri inşa etme ve geliştirme gibi gayrimenkul işlemleri ile uğraşmaktadır.

Sedat Peker kimdir ne oldu?

'te Ergenekon davasından 9 yıl hapis yatan Sedat Peker, 'te tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan sonra 5 yıl boyunca iş insanı olarak çalışmalarını sürdürdü. 'da yurt dışına kaçtı. Neden yurt dışına kaçtığına dair farklı iddialar bulunmaktadır.

Onur Özalp kimdir?

1982 Ankara Merkez'de dünyaya geldi. ... 2009 yılında Başkent Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bölümü'nde ihtisasa başladı, 2014 yılında uzman hekim oldu. 1 Aralık 2014 itibariyle Artvin Devlet Hastanesi'nde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır.